sammanfattning städa upp tips

sammanfattning städa upp tips

Förmågan att snabbt städa ett hem kommer inte utan en grundlig rengöring första gången . Medan ordentligt rengöring skall alla objekt i huset har sin egen " hemma ". utseende här hemma för varje objekt kommer att spara tid genom att inte behöva göra en plats för den under snabbt rengör . Dessutom kommer utgifterna bara fem minuter per dag städa hemmet hjälpa dig att ta itu med varje uppgift med mindre möda.

Kök

Placera disken i diskhon och tvätta dem eller sätta dem i diskmaskinen . Skrubba bänkskivor och handfat och låta dem lufttorka . Spot rengöra ugnen och andra apparater för att avlägsna synlig uppbyggd . Använd en mopp med en disponibel eller tvättbara trasa för att eliminera behovet av hinkar och överflödigt vatten. Bibehåll köket genom att torka ner används ytor efter varje måltid och plats sopning eller moppning områden när de blir smutsiga . Ändra sopsäck när hela hemmet är rent och inte mer sopor kvar .

Badrum

Ta bort alla smutstvätt och placera den en tvättkorg . Skapa en blandning av vatten och ättika i lika delar. Spray smutsiga fläckar på speglar , bänkskivor och duschar . Spraya toalett med blekmedel och låt den ligga i blöt när du torkar av ytor och speglar . Torka i toaletten och ge skålen en snabb virvel med toalettborste . Samla badrummet skräp och tvättkorg . Släpp tvättkorg av som man kastar bort papperskorgen . Bibehålla badrummet genom att spraya ner i duschen och sjunker efter varje användning.

Vardagsrum

Arrangera om kuddar i soffan och vakuum områden som innehåller skräp . Räta tidskrifter , inredning och DVD-skivor på kaffe , bord slutet och underhållning hyllan . Plocka upp stora bitar av skräp från golv . Ta bort objekt som inte hör hemma i vardagsrummet och placera dem i sina respektive hem . Snabbt springa över synliga ytor med en dammvippa . Bibehålla vardagsrummet genom att kasta bort skräp och ta bort rätter som de verkar.

sovrum

Räta sängen efter uppvaknandet eller innan du lämnar huset varje dag . Snabbt fluffa till kuddar för att ge en välgjord utseende . Ta bort något från sidobord och köksskåp som inte hör och avyttra eller lägga föremål i närheten . Kör en dammvippa snabbt över ytorna . Ta bort smutsiga kläder och placera den i en korg . Plocka upp stora bitar av skräp från golvet och kassera dem .


Relaterade artiklar


städa upp rutiner för blod
lätt utomhus städa upp idéer
sammanfattning städa upp tips
hur man hjälper till att städa upp efter en måltid
hur man städa upp på mattor