Hur man väljer en låda resårmadrass

Hur man väljer en låda resårmadrass

Shopping för en madrass enligt dina specifikationer kan vara en svår uppgift . Det finns så många märken , madrass typer och storlekar du måste tänka på för vilsam sömn . Samma insats skall gå till att välja en låda resårmadrass . En riktig låda resårmadrass hjälper till att stödja madrassen så att den inte deformeras ramen . Ruta fjädrar måste också vara väl utrustade för att säkerställa att madrassen ligger med stabilitet och på en ordentlig höjd som inte stör sömn eller orsaka rygg eller nacke obehag från fattiga sängar anpassning .

Du behöver :
Måttband


1
Utvärdera din nuvarande box resårbotten . . Fastställ om att ersätta den med en ny om den inte stöder den nuvarande madrass också.
2 .
Mät madrassen " längd och bredd så att rutan våren passar ordentligt på sin ram . Standard Twin madrasser är i allmänhet 39 tum med 75 tum , dam madrasser är 60 tum med 80 tum och kungen madrasser 78 tum med 80 tum hitta en lämplig ruta våren enligt madrassen " dimensioner .
3 .
Testa rutan våren . Skjut den i eller vila den på toppen av sängram . Se till att din sängstomme är robust nog att stödja lådan vårens vikt-. en perfekt passform är vad du bör ske efter så att rutan våren stöder madrassen och håller den från att flytta
4
Tänk
att investera i en speciell tillverkade madrasser om du har vissa allergier . Eftersom låda fjädrar är hem för dammkvalster och buggar säng också, välj en box fjäder som är utrustad med ett allergen-blockerande lock. Investera i ett extra stöd ruta våren om du har ryggproblem .
5 .
Jämför varumärken för en kvalitet låda våren. Box våren märken samma namn som madrassen kommer sannolikt att vara bästa passform . Fråga om företagets garanti program i fall rutan våren behöver bytas ut .


Relaterade artiklar


skinnsoffa vård tips
hur reparera sovrumsmöbler
Hur infoga en hemmabio till ett stort rum
soffa vs kärlek sits
hur man hyr en möblerad bostad
hur man målar vit gräsmatta stolar
sammanfattning städa upp tips
sida stol stilar
hur att rekonditionera en slaktare block bord
kallskum vs resårmadrass