diy matsal bänk

diy matsal bänk

Inte bara är middag bänkar funktionell för matsalarna eftersom de plats mer än en person , de är inte alltför skrymmande för att flytta runt . De kan också fungera som en entré bänk när den inte behövs i matsalen . Lövträd som ek eller valnöt är bra val för middagar furniture. Furniture av ek eller valnöt är stark och har ett tilltalande utseende när den placeras var som helst i hemmet . Bänkar gjorda av hårda träslag kan vara dyra . Bygga ditt eget bänken kommer att spara pengar och det kommer inte kräva för mycket tid .

Du behöver:
Måttband
. 2 ek plywood bitar , 3 /4 tum med 20 inches med 21 inches .
2 ek brädor , 1 tum 1 tum med 20 inches .
Ek plywood bit , 3 /4 tum med 20 inches med 36 inches .
Ek ombord , 1 tum med 4 inches med 36 inches .
Drill.
Borr , 3 /32 " .
Försänkare , 3 /8 tum .
Skruva pistol.
20 2-tums träskruvar .
Sandpapper , medelgrovt , fina betyg .
Tack trasa.
Bets .


1 .
Placera en av de 20-tum 21- tums skivor av plywood på din arbetsplats så att 20- tums kanterna är övergripande . Placera en 1- tums av 1- tums ombord på toppen av plywood så det är parallellt med 20- tums kant och 4 inches bort . Förborra fyra jämnt fördelade 3/32-inch hål genom brädan och halvvägs genom plywood . Skruva styrelsen med plywood . Upprepa med den andra 20- tums med 21- tums plywood och 1-tum för 1- tum ombord . Dessa är de sidor av restauranger bänken .
2 .
Försänk fyra hål genom båda 20- tums sidor av 36-tums plywoodskiva . Hålen ska vara jämnt fördelade , med centrum 1 /2 tum från 20-tums kant . Placera sidorna av restauranger bänken så de står vertikalt , 36 inches isär . Båda moderkorten bör mellan plywood och uppåt . Lägg 36-tums plywoodskiva ovanpå styrelser fäst vid sidorna av din bänk , och skruva plywood till styrelser med försänkta hål . Den 20-tums sidor av varje bit plywood vara parallella.
3 .
Borra två hål på varje sida av bänken så de är centrerad 15 inches från varje 21-tums sida . Gör det första hålet 10 inches från botten , göra det andra hålet 12 inches från botten . Försänkare en 3/8-tums hål som är 1/4-tums djup i varje förborrade hål . Placera 1- tum med 4- tums ombord mellan bänken sidorna så det är parallellt med bänken toppen, och så hålen på båda sidor om bänken är centrerade på ändarna av styrelsen. Skruven genom bänken sidorna och in i styrelsen . Denna styrelse kommer att ge stöd till bänken.
4 .
Fyll hålen runt skruvskallarna med trä kitt och låt den torka , enligt anvisningarna . Slipa bänken med mediet och fint sandpapper . Torka av bänken . Applicera bets . Låt fläcken torka , enligt anvisningarna .


Relaterade artiklar


städa upp rutiner för blod
hur man får ut luften ur en kudde Aerobed - top
lätt utomhus städa upp idéer
hur man städa upp på mattor
hur man gör ett mjukt barn stol
sammanfattning städa upp tips
hur man hjälper till att städa upp efter en måltid
tryckavlastande madrasser
hur man hyr en möblerad bostad
fast madrass vs tryckavlastande