hur du monterar en lat pojke stol

hur du monterar en lat pojke stol

La-Z-Boy producerar vilstol stolar samt andra olika typer möbler över hela världen. Även om La-Z-Boy fåtöljer kommer i många olika former, storlekar och färger , montering en är en enkel uppgift som nästan alla kan åstadkomma . A La -Z-Boy vilstol levereras i en stor låda med lämpligt packningsmaterial . Eftersom din nya La -Z-Boy stol kan väga ett betydande belopp , har en hjälpare hjälper dig när du bär den inne i ditt hem

Du behöver : .
platt skruvmejsel


1 .
Öppna lådan som innehåller ditt La -Z-Boy fåtölj stol . Hellre än att försöka lyfta de två stol delar ur lådan , bryta rutan isär i hörnen och skjut den tillplattade rutan underifrån stolens bas . Använd inte en sax eller mattkniv för att öppna eller platta lådan , som ni kommer riskerar att skära ner i stolen .
2 .
Gratis ordförande för allt förpackningsmaterial och skyddsplast . Position ner på stolen bakåt så den lägger över baksidan av stolens bas , mellan de olika grenarna av stolen . Leta bild parentes på både ner till vänster och höger sida av stolens rygg .
3 .
Leta insidan bilden fästena på höger och vänster sida av stolen bas . Placera dig bakom stolen och lyft upp på stolen bakåt mot dig samtidigt som den nedre delen mellan armarna på stolen .
4 .
Rikta bilden parentes i stolsryggen jämnt över fästena sitter på basen . När anpassa parentes , push nedåt på stolen bakåt så att fästena på baksidan kommer att glida i fästena på basen . Dubbelkolla att baksidan av stolen glider in i basen jämnt .
5 .
Leta låsspakarna på vänster och höger hakparentes . Använd en platt skruvmejsel för att skjuta båda låsspakarna nedåt för att säkra stolen tillbaka till sin bas . Säkra klädseln fäst stolen tillbaka över den nedre delen av belaget med den fäste tejpen på både bas- och undersidan av tyget flik .


Relaterade artiklar


hur du monterar en lat pojke stol
kallskum vs resårmadrass
tryckavlastande madrasser
lätt utomhus städa upp idéer
hur man hyr en möblerad bostad
sammanfattning städa upp tips
fast madrass vs tryckavlastande
hur man installerar en vattensäng värmare
städa upp rutiner för blod
Tempur- kontra kontur - pedic