hur du monterar en metall queen size- säng ram

hur du monterar en metall queen size- säng ram

De flesta metaller queen size- säng ramar är också twin-storlek och full storlek . Den enda skillnaden är att metall ramen är utrustad med speciella förlängare som gör att dubbla /full sängstomme till en queen size- säng ram . De är relativt lätta att montera , men om du inte är försiktig kan du blåmärke fingrarna och få skärsår eller skrapsår . Montering en ram av metall säng är bättre kvar till en vuxen med rätt verktyg

Du behöver : .
Queen-size ram metall säng
Två gavlar .
Bultar.
Nötter.
Brickor.
Wrench.


1 .
Montera gaveln fästena i axeln nitar i slutet av sidan rälsen . Säkra gaveln fästena med bult går igenom vart och ett av de två hålen mellan konsolen och nitar . Skruva fast en bricka och mutter på varje bult . Fäst mutter och bult med en skiftnyckel . Gaveln parentes kan installeras vänd mot vänster eller höger , beroende på storleken på gaveln .
2 .
Skjut en ändskyddet på slutet av varje grind . Gaveln kommer att skydda metallen från att rycka dina lakan eller skära dig om du betar mot det hårt nog . Vrid ut de två korsarmarna på varje sida järnvägen till en 90- graders vinkel . Lägg två sidoskenorna på marken parallellt med varandra . Anslut tvärbalk genom att sätta de två piggarna på både korsarmar i de två hålen på slutet av korsarmarna av den motsatta sidan järnvägen . När pinnarna är i hål , dra sidoskenorna i motsatt riktning för att låsa pinnar i hålen
3
Lägg Krysstag mellan tvärbalk i centrum . Det bör ett hål på varje sida järnvägen för att fästa korset stöd med . Passa in hålen på korset stöd och rälsen sidan . Sätt en bult i varje hål . Fäst en bricka och mutter på bulten med en nyckel för att säkra korset stöd på plats .
4 .
Sätt glidflygplan eller hjulen som följde med din säng . Sätt nedåtriktad sängram benet i hålet på varje reglage och allvar kommer att säkerställa reglaget på metall sängram ben . För hjul sätter plast hylsa i varje metall sängram benet och sedan sätta ett hjul i varje plastsockeln .

tips och varningar


 • Du kan bang hjulen med en gummiklubba för att se till att de är ordentligt installerade .
 • Titta på dina fingrar , eftersom montering en ram av metall sängen är osäker på fingrarna välbefinnande .


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar en vattensäng värmare
  hur du monterar en metall queen size- säng ram
  lätt utomhus städa upp idéer
  sammanfattning städa upp tips
  hur man gör ett mjukt barn stol
  kallskum vs resårmadrass
  hur du monterar en lat pojke stol
  göra bordsskivor
  diy matsal bänk
  Tempur- kontra kontur - pedic