hur man sand en ceder bröst

hur man sand en ceder bröst

Om du hittar en gammal ceder bröst och det är fullt av repor , bara sand den gamla avsluta . Sandning en ceder bröstet är ett enkelt jobb och nästan alla kan göra det snabbt . År sedan gick ceder kistor till unga kvinnor som en del av sin hemgift . Inne hon skulle lagra saker för hennes äktenskap. Numera använder människor ceder kistor för att lagra sängkläder , rockar och andra viktiga punkter eftersom ceder är en naturlig fjäril och gnagare frånstötande

Du behöver : .
Bowl
Tvättsprit.
Trasor.
Bleach.
180-och 220-slippapper .
Elektriska handhållna Sander ( tillval ) .
Vakuum.
Soft-borst fastsättning .
Tackcloth.
Trä GRUNDPOLISH.
Pensel.
Fläcken.
Polyuretan.


1 .
Ta av locket och all hårdvara på ceder bröstet .
2 .
Fyll en liten skål med tvättsprit . Doppa i en ren bomullstrasa vrider ur överskottet . Om du inte har tvättsprit , blanda 20 procent blekmedel med 80 procent vatten .
3 .
Torka av ceder cederträ bröstet för att ta bort smuts och fett kvar på ytan . Rengör hela ytan med en trasa . Torka ytan med en ren och torr trasa .
4 .
Vik en bit 180-slippapper och börja slipa ceder bröstet . Om du sand för hand , har du bättre kontroll över hur mycket ved du tar bort . Du kan också använda en handhållen elektrisk slipmaskin .
5 .
Sand på toppen och arbeta dig ner över sidorna. Fortsätt att slipa tills polyuretan är borta och du är nere på den aktuella trä .
6 .
Dammsug bröstet med en mjuk borste för att avlägsna allt damm . Torka av ytan med en tackcloth att avlägsna alla spår av damm . Dammsug runt bröstkorgen för att ta bort eventuellt löst damm .
7 .
Slipa ytan igen med 220-slippapper . Dammsug och torka området för att ta bort allt damm .
8 .
Vakuum i bröstet av och torka av bröstet ned med en tackcloth . Det skulle vara en god idé att dammsuga hela området för att ta bort damm . Om du inte gör det kan vinden blåsa dammet på våt yta , förstör den.
9 .
Pensla på bets , går i samklang med den cederträ . Låt fläck på i 30 sekunder för en lätt fläck , upp till 15 minuter för en mörkare fläck färg . Arbete i små delar och torka av överskottet bort med en ren , torr trasa . En bra idé är att använda en skrot bit cederträ för att se hur länge du vill lämna fläck på . Gång programmet så att du har en idé om hur lång tid att lämna fläck på träet innan du torkar bort det . Låt fläcken torka i en timme .
10 .
öppna en burk polyuretan försiktigt och blanda försiktigt . Rör inte raskt eller kommer du att blanda in luftbubblor. Luftbubblorna inte borsta inte ut .
11 .
Pensla på ett tunt skikt av polyuretan , som går med träfibrerna . Lämna detta torka i tre timmar .
12 .
Slipa ytan lätt med 220-slippapper . Dammsug ytan och använder en tackcloth för att ta bort allt damm .
13 .
Pensla på ett andra skikt av polyuretan . Detta pälsen ska torka i 24 timmar innan du kan sätta i bröstet igen och börja använda den.

tips och varningar


 • andningsskydd och glasögon för att skydda din lungor och ögon .
 • Arbeta i väl ventilerade utrymmen.


 • Relaterade artiklar


  sida stol stilar
  hur man hjälper till att städa upp efter en måltid
  hur du monterar en metall queen size- säng ram
  kallskum vs resårmadrass
  hur man sköter om en Tempur- madrass
  hur man sand en ceder bröst
  göra bordsskivor
  Hur infoga en hemmabio till ett stort rum
  hur man hyr en möblerad bostad
  hur reparera sovrumsmöbler