hur man sköter om en Tempur- madrass

hur man sköter om en Tempur- madrass

Tempur , den svenska tillverkaren av Tempur- madrasser , använder resultaten från NASA forskning ett material för att minska g-kraft för astronauter . Efter nästan ett decennium och miljontals dollar spenderas på forskning , kom Tempur upp med en unik sömn yta . Tempur materialet består av tre skikt som har olika syften . Tempur utformar sina madrasser för att behålla tjocklek , överensstämma med dess användarens kropp och stödja hela kroppen . För att förlänga livet på en Tempur- madrass , förse den med rätt skötsel .

Du behöver :
Massiv säng foundationWashing machineDrying machineMild tvättmedel

Allmänt Care


1
Låt madrassen att utvecklas av sig själv . om det levereras vikta . Tvinga madrassen platta kan resultera i skadestånd .
2 .
Placera Tempur- madrass på en grund som är fast , platt , icke-våren och har en fast yta . Ett annat alternativ är att använda en justerbar säng bas som är strukturellt robust nog att klara vikten av madrassen .
3 .
Undvik att använda en elektrisk filt eller värmedyna på madrassen . Tempur mönster sin madrass att anpassa sig och följa din kroppsvärme , kanske så att andra värmekällor ändra form på madrassen .
4 .
Lämna Tempur- madrass liggande på ena sidan och inte vänder det inte .

Tvätt


1 .
Läs etiketten på madrassen lock eller kontakta Tempur : s kundtjänst för att avgöra om du kan ta bort din madrass täckning för tvätt . Bara tvätta locket efter att du har beslutat att det kan tas bort .
2 .
Packa den övre delen av madrassen lock och låt den nedre delen under madrassen . Du ska bara tvätta detta material .
3 .
Placera locket i en tvättmaskin . Ställ in tvättmaskinen på en kall mild cykel , och använda ett milt rengöringsmedel .
4 .
Häng locket lufttorka om möjligt . Annars maskin torr locket på en låg , cool miljö , ta sedan bort den från maskinen samtidigt som fuktig och låt den lufttorka .

tips och varningar


 • Använda en felaktig grund för madrassen kan få dig att förlora garantin . Använd inte klor produkter eller starka fläckborttagningsmedel på madrassen . Tvätta inte madrassen .


 • Relaterade artiklar


  lätt utomhus städa upp idéer
  hur du monterar en metall queen size- säng ram
  hur man installerar en vattensäng värmare
  hur man hjälper till att städa upp efter en måltid
  tryckavlastande madrasser
  hur man gör ett mjukt barn stol
  hur du monterar en lat pojke stol
  fast madrass vs tryckavlastande
  hur man får ut luften ur en kudde Aerobed - top
  Tempur- kontra kontur - pedic