information om madrass kvalitet

information om madrass kvalitet

De flesta vuxna fungerar bäst om sju till åtta timmars sömn per natt . Enligt Sleep rådet , de flesta människor tillbringar över 3. 000 timmar per år i sina sängar . med en hög kvalitet madrass kan förebygga värk och smärta och göra de timmar du tillbringar i sängen avkopplande och välgörande

Springs <. /h2 > Kvalitén på innerspring madrass eller en som använder spolar , inte alltid beroende av antal varv som det innehåller. En madrass med överlappande rullar kräver färre av dem . Oberoende spolar madrasser som använder mer spolar , anses vara högre kvalitet på grund av att spolar på andra sidan av sängen inte påverkas av förflyttning av spolar på din sida av sängen . Rullar med en tjockare mätare ge mer stöd och anses vara högre kvalitet . Mest kvalitet innerspring madrasser använda 14- gauge rullar .

Padding

Kvaliteten på en madrass beror mycket på stoppning används för att täcka spolarna. Billig madrasser använda vinyl tickar som det yttersta lagret , medan högre kvalitet madrasser använda polyester eller en polyester -bomullsblandning . Enligt denna är lager av stoppning. Några av de bästa valen är invecklade ( ägg-kartong ) skum , som omger och kuddar efter kroppen och ger tryckavlastning , ryggstöd och ryggrad anpassning . Några tillverkare av kvalitet madrasser omger den gräns på madrassen i skummet för att ge hålla kanten av madrassen från att rulla .

Memory Foam

granska viskoelastiska egenskaper och hållbarhet när man väljer ett minne skum madrass . Visco-elasticitet innebär att den överensstämmer med någon form , men återgår till sin ursprungliga form när trycket tas bort . Kvalitet madrasser skum använder minne med hög belastning indrag nedböjning ( IDL ) , som betyder fast skum . Ett värde på 8 ILD anses premie . Vissa minne skum madrasser har också latex , som har mer vår än vanligt fast minne skum . En kvalitet madrass gjord av viskoelastiskt skum kombinerar latex och minne skum för komfort och struktur .

Överväganden

Även om många företag gör kvalitet madrasser, köpa en av de stora märkena , såsom Sertu00E3 eller Simmons , kan erbjuda fördelar . Ett stort namn madrasstillverkare är känd för kvaliteten på sina madrasser och erbjuder garantier som många mindre företag inte . En kvalitet Madrassen är gjord , med hjälp av högkvalitativa material . De flesta billiga madrasser kommer inte att erbjuda samma nivå av kvalitet .

Expertråd

Kvalitet madrasser bör anpassa din ryggrad och följer dess naturliga kurvor . Det innebär att när du lägger ner på det , bör madrassen ge i de områden där det finns mer tryck och ge stöd på platser som den välvda ryggen . En kvalitet madrass hjälper jämna ut kroppen som det är ligger ner , i egenskap av en equalizer . Konstruktionen minskar kroppsrörelser och sprider förflyttning av en partner i sängen .


Relaterade artiklar


skinnsoffa vård tips
hur du monterar en metall queen size- säng ram
diy matsal bänk
hur man städa upp på mattor
Hur infoga en hemmabio till ett stort rum
hur reparera sovrumsmöbler
städa upp rutiner för blod
fast madrass vs tryckavlastande
tryckavlastande madrasser
gratis hem rättsmedel för att ta bort tjära bort av möbler