tryckavlastande madrasser

tryckavlastande madrasser

Tryckpunkter är känsliga områden på kroppen som kan orsaka smärta vid tryck utövas . Vissa människor tycker att en olämplig madrass kan förvärra tryckpunkter , särskilt i nacke och ryggrad . Ett brett utbud av madrasser finns för att minska trycket och främja en god natts sömn , men mycket beror på dina individuella behov och medicinska frågor

Memory Foam

Memory skum utformades av NASA för astronauter . Den är tillverkad av ett viskoelastiskt material som jämt fördelar kroppsvikt och syftar till att stödja den mänskliga ramen och främja en känsla av tyngdlöshet . Memory skum madrasser är tillverkade genom limning ett lager på 1 till 6 inches av viskoelastisk till en polyuretan bas . Den kan placeras på alla typer av sängbotten . Memory skum är populär bland konsumenter som tror att det är effektivt för lindring av tryckpunkter . Enligt Consumersearch webbplats, kommer ett högkvalitativt minne skum madrass erbjuda bra tryckavlastning och stöd . Den ortopediska madrasser hemsida säger , " den som är känslig för någon typ av tryck som kan uppstå när spolen madrasser hittar minne skum madrasser en bekväm och överlägset alternativ . "

Latex

latexmadrasser är också ett populärt konsument val eftersom , som minne skum , stödjer den materiella hela kroppen , som kan hjälpa ryggsmärta , gemensam känslighet och artrit . ortopedisk madrass hemsida säger latex är ett bra val för personer som lider av ryggsmärtor . Latex är känt för sin hållbarhet . Den är gjord av saven från gummiträd , vilket gör den resistent mot bakterier och kvalster , även om vissa människor har latex allergier . Tack vare sin organiska komponenter, anpassar latex sig till kroppstemperatur , vilket gör det svalt på sommaren och varmare på vintern .

Resårmadrass

Om att välja en traditionell resårmadrass , leta efter en med pocketfjädrar . Dessa är mindre , mjukare fjädrar förvaras i enskilda tyg fickor . Fjädrarna arbeta oberoende av varandra , vilket betyder att madrassen profilerar sig på kroppen , vilket kan bidra till att lindra trycket . Spring räkna är också viktigt , eftersom de högre våren räknar mer madrassen kommer detta att mildra och anpassa sig till din kropp . Våren räknas räckvidd från 600 till 800 upp till 3000-4000 på den övre delen av marknaden .

luftmadrass

Medan luftmadrasser är inte lika populära som innerspring eller skum madrasser , vissa konsumenter gillar dem eftersom deras fasthet är justerbar , vilket är fördelaktigt om du lider av press smärta eftersom din befintliga madrass är för hård eller för mjuk . Consumersearch säger, " ett par luftmadrass ägare även rapporterar att justera de sängar regelbundet för att tillgodose deras behov på den tiden-till exempel , vilket gör det starkare efter ett träningspass för att minska muskelvärk . " Air madrasser säljs för vardagsbruk har uppblåsbara luftkamrar snarare än fjädrar under skum-dämpning .

Expert Insight

Latex och minne skum anpassa sig till kroppens konturer . Roger Herr , en Seattle-baserade talesman för American Physical Therapy Association , berättade Sleepmedicine. net att människor med gemensamma känslighet på grund av artrit eller andra förhållanden kan ha nytta av skumgummimadrasser. Herr rekommenderar en madrass som gör att den sovande att slappna av men som även stöder den normala S svanken . Men påpekade han att eftersom både latex och minne skum mögel i människokroppen , kan de inte vara bekvämt för människor som vill flytta runt i sängen . Vissa läkare menar att skumgummimadrasser kanske inte bekvämt för människor som är överviktiga . Chicago kiropraktor Colin Stein , i en intervju med Chicago Daily Southtown , sade skum " tenderar att få scrunched tillsammans " vilket resulterar i förlust av spinal stöd

Överväganden

latexmadrasser är ett bra miljöval eftersom latex är nedbrytbart . Men latex madrass kommer i 100 procent latex och syntetiska blandningar , bör så miljömedvetna välja ren latex . Människor som ägs luftmadrasser gynnade tryckavlastande stil för komfort generellt . Kvaliteten på tryckavlastande madrasser varierar avsevärt . Leta efter ett minne skum madrass minst 4 inches tjock och en densitet på 4 till 6 pounds för adekvat stöd . Om att investera i en latex madrass för att lindra tryckpunkter , leta efter en som inte innehåller mycket syntetmaterial .


Relaterade artiklar


hur man hjälper till att städa upp efter en måltid
Tempur- kontra kontur - pedic
tryckavlastande madrasser
städa upp rutiner för blod
lätt utomhus städa upp idéer
sammanfattning städa upp tips
hur man städa upp på mattor