billiga diy hyllor

billiga diy hyllor

Hyllor är en viktig del av att vara organiserade , de hjälper till att hålla skräp från marken , genom att utnyttja väggarna så att du inte behöver ta upp dyrbar golvyta . Även kommersiellt göras hyllor kan vara ganska dyra , är en DIY hylla projekt lätt gjort för mindre än hälften av vad de flesta hyllor brukar kosta , och om du tar dig tid att göra det rätt , kommer din billiga DIY hyllorna se ut precis som de är professionellt . gjorda

Du behöver :
ScrewsPlywood RulerPencilLevelShelf bracketsDrill , u00BE inchSawSandpaperPaint /varnishPaintbrush .


1 .
Mät höjden du vill att din hylla ska från taket ner . Gör två markeringar på väggen , det avstånd du vill att din hylla parentes vara , i önskad höjd .
2 .
Placera nivå på väggen mellan de två punkterna för att se till att de är i nivå med varandra . Justera vid behov tills det finns en horisontal linje mellan två punkter .
3 .
Placera hyllan fästet på den första punkten , sedan skruva hyllan fästet i väggen med borren och skruvar ( en skruvmejsel kan ersätta en borr , även om det tar längre tid att skruva fast ) .
4 .
Placera nivå ovanpå hyllan fästet och placera den andra hyllan fästet på plats , se till att det sitter i nivå med den första. Borra och skruva fast som du gjorde den första .
5 .
Klipp din plywood hylla pjäs så det är ungefär en tum bredare än utgången av hållbarhetstiden fästet , och cirka fem inches längre på vardera sidan .
6 .
Sand hyllan , sedan färg eller lack det som önskas . Placera den färdiga hyllan ovanpå parentes när färgen eller lacken är torr . Om du placerar flera hyllor på väggen , mät höjden på senare hyllor från slutet av den ursprungliga parentes , så att du har en jämn uppsättning av billiga DIY hyllor på väggen .

Tips och varningar


 • Du kan skapa en all -round hylla med avståndet din hylla parentes lika längs hela väggen , sedan klippa plywood hyllor så att de passar på hylla parentes och deras ändar möts för en kontinuerlig vägghylla . Om du placerar hyllorna i en linje ner väggen , börja med den översta hyllan först .


 • Relaterade artiklar


  består i att sälja en madrass olagligt ?
  kid ’s & ungdom möbler
  kallskum vs resårmadrass
  hur man installerar en vattensäng värmare
  hur man målar vit gräsmatta stolar
  hur man gör ett mjukt barn stol
  sida stol stilar
  tryckavlastande madrasser
  gratis hem rättsmedel för att ta bort tjära bort av möbler
  hur man hjälper till att städa upp efter en måltid