hur bordsskivor kakel runda

hur bordsskivor kakel runda

Att bygga en ny tabell eller uppdatera en gammal man är ett bra sätt att ge ditt space ett nytt utseende . Med några enkla material och lite tålamod kan du spara pengar genom att göra en tabell stället för att köpa en . Detta är inte bara kostnadseffektiv , men det ger dig också något att vara stolt över och som du kan dela med kommande generationer. Genom plattsättning bordsskivan , lägger du också år av mångsidighet och hållbarhet genom att göra en vattentät yta

Du behöver : .
Måttband
. T-torget .
Krita.
Tunn -set murbruk .
Tandspackel .
Kakel.
Plast kakel distanser .
Skyddsglasögon.
Skyddshandskar.
Vax krita .
Kakel abonnenten.
Kakel avbitartång .
Power Sander.
Injekteringsbruk.
Gummispackeln.
Fuktig trasa .


1 .
Mät diametern på det runda bordet . Multiplicera detta tal med sig själv för att få området på bordet , som om det vore torget. Köpa så många brickor som du skulle behöva för att täcka torget område , eftersom detta kommer att ge extra plattor i händelse av skador på plattor under transport , skärning eller installation .
2 .
torrt brickor på bordet för att föreställa lättare mönstret du tänker göra . Ta bort alla brickor utom centrum kakel och använda krita för att spåra runt det.
3 .
Blanda tunna som murbruk enligt anvisningarna på förpackningen. Bara blanda så mycket murbruk som du kan använda i en halvtimme , så tunn -set murbruk blir sprött om det är tillåtet att torka ut .
4 .
Använd den släta sidan av den skårade spackel för att sprida den tunna som murbruk över bordsskivan , som omfattar loppet av flera plattor och lämnar en kant på krita kontur avslöjats . Gå över spridningen mortel med det avskurna sidan av spackel . Detta kommer att skapa spår i morteln , vilket kommer att hjälpa plattor fastnar på bordsskivan med hjälp av sug .
5 .
Lägg den första brickan i kritmärket du gjort . Applicera jämnt och fast tryck med båda händerna , med hjälp av en liten vicka att ta bort luftbubblor från mellan spåren i tunna som murbruk .
6 .
Placera plast kakel distanser på alla sidor av kakel . Fortsätt att sprida murbruk och plattsättningen tills du har täckt ytan med så många hela plattor som möjligt .
7 .
resterande plattor måste skäras för att matcha kanten av den runda bordsskivan . För att göra detta första varumärket där du kommer att behöva skära plattorna med ett vax krita .
8 .
Använd sedan kakel abonnenten till etch en linje över vaxet linje du har gjorts . Gå över linjen flera gånger för att göra ett djupt som kommer att fungera som en guide för när du kväva kakel .
9 .
Håll kakel stadigt i ena handen och använd den andra handen att långsamt och försiktigt pressa kakel avbitartång bladen mot kakel . Använd en lätt vridning medan klämma avbitartång för att hjälpa chip bort lite av kakel på ett kontrollerat sätt . Endast kväva mycket små delar av platta som denna metod leder lätt till avbrott i kakel . Kväva allt kakel upp till kurvan du har etsat tills en slät kant är allt som finns kvar . Du kanske vill använda den makt slipen för att rensa upp i kanterna så att de blir estetiskt tilltalande samt trygg .
10 .
Spread murbruk och lägg de återstående skära plattor runt omkrets i tabellen . Låt murbruket att bota enligt instruktionerna på förpackningen.
11 .
Ta bort plasten kakel distanser från mellan plattorna . Blanda fogen enligt instruktionerna på förpackningen.
12 .
Använd gummispackeln att jämna ut injekteringsbruk in avståndet mellan plattorna . Torka bort överflödigt injekteringsbruk från kakel ytan med en fuktig trasa .
13 .
Låt murbruk för att bota och använda en fuktig trasa i en cirkulär rörelse för att ta bort eventuell grumling på kakel yta som kan ha kvar av bruket .

tips och varningar


 • Se bruk och injekteringsbruk är korrekt botas innan man använder tabellen för att förhindra varje växling.
 • alltid skyddshandskar och skyddsglasögon vid nafsa bricka .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör ett mjukt barn stol
  städa upp rutiner för blod
  hur man hänga en hängmatta i ett sovrum
  kallskum vs resårmadrass
  hur reparera sovrumsmöbler
  hur man fixar en skinnfåtölj
  sammanfattning städa upp tips
  skinnsoffa vård tips
  hur man hyr en möblerad bostad
  Hur man väljer en låda resårmadrass