hur du återvinner kontorsmöbler

hur du återvinner kontorsmöbler

Om ditt företag är i behov av nya kontorsmöbler , glöm inte att återvinna dina gamla möbler . När du återvinner kontorsmöbler , hindra dig ett annat företag från att köpa nya . Återförsäljning hjälper också till att återvinna en del av den ursprungliga kostnaden för de möbler

Du behöver : .
Vakuum
Handduk.
Vatten.
Kamera .


1 .
Rengör möbler . Vakuum tyger , damm hårda ytor och använda en handduk och vatten för att torka av varumärken . Ju mer attraktivt att möbler är , desto mer sannolikt någon att köpa den.
2 .
Sök lokala annonser för kontorsmöbler liknar din i utseende och skick . Du kan hitta annonser i din lokala tidning eller på Internet . Notera priser som folk säljer varje objekt och planerar att sälja ditt objekt för ett liknande pris .
3 .
Ta bilder på varje möbel om du planerar att annonsera det i en publikation som gör bilder . Ställ in objektet i ett område fritt från skräp eller distraherande mönster ( exempelvis prickigt tapet ) . Ta bilder ur olika vinklar för att ge potentiella köpare en övergripande bild av hur objektet ser ut , inklusive någon märkbar slitage .
4 .
Gör en annons för alla dina poster i lokala annonser efter offentliggörandet utstationering varar riktlinjer (som kommer att anges i publikationen ) . Vissa webbplatser kräver att du registrera dig innan du får skicka objekt till salu . Säg vad objektet är , dess färg , dess nuvarande skick och pris som du säljer den . Ladda upp bilder , om den tillåts , och ange vad varje bild visar . Glöm inte att inkludera kontaktinformation så att folk kan svara på din annons och meddela om du kommer att leverera möbler eller kräva pickup .
5 .
Post din annons i platsannonser . Övervaka läget i kontakt med dig som anges i annonsen för svar . Den tid din annons syns beror på offentliggörande , men det kan vara dagar eller veckor .
6 .
Svara varje inlägg direkt . Potentiella köpare kan tappa intresset eller hitta en bättre affär om de måste vänta på svar . Om du kommer att leverera möbler , kontakta leverans avdelning på kontoret och ordna en leveranstid . Om en köpare kommer till ditt kontor för upphämtning , schemalägga pickup under en tid då du kan träffa honom eller henne att svara på några frågor om transaktionen .
7 .
Samla betalning vid tidpunkten för transaktionen . Fråga köparen om hans verksamhet är intresserad av någon av de andra kontorsmöbler du har till salu . Du kanske kan göra en annan försäljning och upprätta en förbindelse mellan ditt företag .

tips och varningar


 • Post kontorsmöbler gratis om du inte är orolig med att tjäna pengar på försäljningen. Titta efter avsnittet i sekretessbelagda publikation som är särskilt avsedda för fri objekt eller donera den till en lokal sparsamhet butik .


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort ringar och bygga upp från ett piano bänk
  hur att rekonditionera en slaktare block bord
  trämöbler stilar
  består i att sälja en madrass olagligt ?
  hur du återvinner kontorsmöbler
  hur man rengör teak utemöbler
  vad är skillnaden i Trådantal i ark ?
  hur man ansöker polyuretan till möbler
  skinnsoffa vård tips
  hur man installerar en vattensäng värmare