hur man fixar en skinnfåtölj

hur man fixar en skinnfåtölj

Läder är ett vanligt material som används på heminredning eftersom det är mycket tåligt , rengör enkelt och är estetiskt tilltalande. En undergång av läder , som är gemensamt med någon annan möbler material , är att det kan riva om petade eller fångas på ett vasst föremål. Om en reva eller tår skulle hända , kan du vara bra att känna att du kan reparera området själv

Du behöver : .
vass sax
Läder filler.
Läder lim .
Sub-patch .
Läder beskyddare .
Mjuka trasor .


1 .
Klipp alla lösa läder eller fransar tyg runt skadan . Dra ut lös fyllning som kan sticker ut från tår också . Du kan också trycka på fyllningen tillbaka om det är lättast .
2 .
Applicera flera lager av läder spackel på insidan av den trasiga området . Placera ett tunt lager spackel så långt in i tår som möjligt , som täcker fyllningen . Låt ca 10 minuter för det lagret att torka , sedan applicera ett andra lager . Fortsätta att lägga lager av spackel med 10 minuter mellan varje tills revan har fyllts rätt enligt den öppna ytan .
3 .
Klipp läderbit sub-patch till en storlek som är minst 1 cm större i diameter än bredden av skadan .
4 .
Stryk ett tunt lager med lim på ena sidan av plåstret , och sedan placera försiktigt den över tår . Håll stadigt på plats under 1 minut eller längre för att hjälpa limmet torka på plats utan kladd eller halka .
5 .
Doppa en mjuk trasa med en liten mängd av läder beskyddare och torka över plåstret och på den andra läder material . Detta kommer att bidra plåstret smälta in och hjälpa till att förebygga framtida repor .


Relaterade artiklar


hur man installerar en vattensäng värmare
hur fläcken möbler mörka
består i att sälja en madrass olagligt ?
hur man gör en utomhus bordsskiva med kakel på det
trämöbler stilar
hur man sand en ceder bröst
hur man sköter om en Tempur- madrass
hur man målar vit gräsmatta stolar
hur man hyr en möblerad bostad
sammanfattning städa upp tips