hur man gör en dubbel ram säng

hur man gör en dubbel ram säng

En dubbelsäng är en av de vanligaste valen för ett barns rum . Dessa sängar är små i storlek , mäta 39 inches bred och 80 inches lång , så att de passar bekvämt i rum av alla storlekar . Även om dessa sängar kan vara små , de kan ha en prislapp på över $ 100, vilket är varför många människor väljer att skapa sin egen tvilling sängramar . Skapa en pålitlig ramkonstruktion är en ganska enkel uppgift som kan fyllas i på ett par timmar

Du behöver :
4 skivor , 4 inches med 4 inches , 12 inches long2 styrelser , 2 inches med 4 inches , 80 inches long8 styrelser , 2 inches med 4 inches , 39 inches longOne 1 /2 tum plywood , 39 inches med 77 inchesScrewsScrewdriverSawTape Mät .


1 .
Montera den yttre ramen av sängen . Välj en 39-tums två och fyra och skruva in den i nedre innerkanten på två 80-tums två och fyra avsnitt . Välj en annan 39-tums två och fyra avsnitt och skruva det på plats längs den övre inre kanterna på de två 80-tums två och fyra avsnitt .
2 .
Inset den Rampelare lister till ramen . Placera en av de 39-tums två och fyra avdelningar i varje ände och skruva in den direkt i sidan två och fyror samt topp och bas två och fyra skivor i botten på ramen . Detta kommer att skapa ett gynnsamt hörn två och fyra hyllsektion i ramen .
3 .
Sätt in övriga lister . Mät upp och placera en spjäla längs ramen grunden varje tolv inches i centrum av ramen . Detta kommer att skapa ett starkt stöd struktur . Skruva i varje spjäla med två skruvar i varje ände .
4 .
Fäst benen på ramen . Vänd basen under så botten styrelser är på topp . Rada upp varje 12-tums fyra -för- fyra ben med ramen hörnet och förankra skruvar för att fästa den på ramen. Fäst två skruvar på varje sida för att skapa ett starkt band .
5 .
Vänd på sängram över och fortsätter att fästa benen . Placera en 12- tums fyra -för- fyra i varje inre hörnet av ramen . Placera två skruvar på hörnet av 39-tums två och fyra ansluten till ramen slutar att binda benet till de två -för-fyra hörn struktur .
6 .
Infoga plywoodskivan . Placera försiktigt den stora del av plywood i ramen . Denna ska ligga på alla kanter , och skjut ordentligt i den yttre ramen , vilande på stöd spjälorna . Plywoodskivan kommer fördela vikten , skapar färre tryckpunkter inom ramen .

tips och varningar


 • För en mer sjunkit in utseende , överväga att använda två av-sex eller två och tolv styrelser för den yttre ramen struktur . En enkel huvudgavel kan konstrueras med hjälp av två ytterligare två och fyra och små staket räcke .


 • Relaterade artiklar


  sammanfattning städa upp tips
  hur man gör en ut baby vagga kartong för en docka
  hur man städa upp på mattor
  hur man hyr en möblerad bostad
  hur du monterar en lat pojke stol
  hur man hänga en hängmatta i ett sovrum
  information om madrass kvalitet
  hur man gör en utomhus bordsskiva med kakel på det
  hur bordsskivor kakel runda
  hur man identifierar ett papper ratten på en moraklocka