hur man gör en utomhus bordsskiva med kakel på det

hur man gör en utomhus bordsskiva med kakel på det

Plattsättning en bordsskiva är ett utmärkt nybörjare projekt . Alla steg för att göra ditt bord är desamma som i plattsättning ett golv , men i mycket mindre skala . En kaklat bord är kraftig nog för utomhus , och det stora utbudet av plattor tillgängliga kan du matcha ditt bord till din inredning . Rent dekorativa tabeller kan använda mjukare , lättare spruckna kakel , men tabeller är avsedda för tung användning kräver starkare plattor

Du behöver : .
Tabell
Kakel.
Kakel distanser.
Penna.
Chalk linje.
Bullnose plattor.
Snap kutter.
Tunn-set murbruk.
Tandspackel .
Injekteringsbruk.
Grout flyta.
Svamp .


1 .
Lägg brickorna på bordet med blanksteg för kakel distanser mellan dem . Om bordet inte har en hel rad av plattor , centrum plattorna så det finns delvis kakel på båda sidor av bordet . Markera kanterna på utsidan brickor på bordet med en penna .
2 .
Snap krita linjer mellan varumärkena , skapa ett rutnät för att vägleda dig när du lägger plattor .

3 .
Mät och märk och såga Bullnose plattor för kanterna med en smäll cutter , om det behövs . Bullnose plattor har avslutat sidor som kan exponeras , till exempel på kanten av bordsskivan .
4 .
Bred tunt -set bruk på ett avsnitt i tabellen, uppehåller sig inom en rad krita linjer . Kamma mortel med kanten av en tandspackel .
5 .
Placera brickor på murbruk , med hjälp av krita linjerna som guide . Placera plattan distanser mellan plattorna för att skapa utrymme för ännu fogarna . Fortsätt att sprida murbruk och plattsättningen i avsnitten tills hela bordet är täckt . Låt den tunna -set torka över natten.
6 .
Ta bort kakel distanser . Sprid injekteringsbruk över plattor och in i utrymmen i mellan med ett injekteringsbruk flyta . Skrapa den överskjutande fogmassa bort kakel bordsskivan med kanten av injekteringsbruk flyta .
7 .
Tryck på hörnet av en våt svamp över fogarna för att skapa en ännu djup . Torka plattorna med en fuktig svamp för att ta bort injekteringsbruk rester två gånger . Låt bruket torka över natten.

tips och varningar


 • Träbord är starka nog att bära upp vikten av en platta bordsskiva , men tänk på att skydda bordsbenen och sidor från elementen med två lager utomhus färg eller bets .
 • Var noga med en metall bordsskiva är tjock nog att bära upp vikten av kakel och murbruk innan du börjar . Skydda tabellens exponerad metall med klart eller färgat utomhusfärg för att förhindra rost .


 • Relaterade artiklar


  hur fläcken möbler mörka
  Hur man väljer en låda resårmadrass
  består i att sälja en madrass olagligt ?
  hur du monterar en metall queen size- säng ram
  möbler kakel mosaik design idéer
  kid ’s & ungdom möbler
  hur man installerar en vattensäng värmare
  kallskum vs resårmadrass
  hur du monterar en lat pojke stol
  trämöbler stilar