hur man gör ett hål i madrassen

hur man gör ett hål i madrassen

Du kan klippa ett hål i en madrass enkelt med hjälp av verktyg som du förmodligen redan har i ditt hem. Ett hål i en madrass kan vara användbart om du vill dölja något i det . Ett hål även kunde göra sova mer bekvämt för en gravid kvinna , vilket gav henne att ligga ner på hennes framsida. Av säkerhetsskäl kan en madrass vara bättre än en resårmadrass som kunde ha fjädrar sticker ut ur hålet . Tänk på att vissa madrasstillverkare ogiltig sin garanti om du skär ett hål i madrassen

Du behöver :
MarkerKnifeElectric kniv ( valfritt ) Tyg (valfritt ) Needle (valfritt ) tråd (tillval ).


1 .
mäta dimensioner det objekt som du vill placera i hålet .
2 .
Rita konturerna av hålet på madrassen för att minimera misstag vid sågning. Noga överväga placering av hålet . Om du tänker använda hålet för att lagra ett objekt , placera hålet i ett dolt ställe som inte påverkar det estetiska madrassen eller din bekvämlighet när du använder den . Om det är för en gravid kvinna , försöka ha henne lägga sig på madrassen för att bestämma var hålet ska placeras .
3 .
Använd en vass , icke-tandad kniv eller en såg för att skära hålet . Om du har en skummadrass , använda en elektrisk kniv för smidigare klippning.
4 .
Ta bort eventuella fyllningen i hålet och sy tyg på exponerade området på madrassen för att förhindra våren eller fyllning från sticker ut , om det behövs .


Relaterade artiklar


hur man rengör din läderklädsel
hur fläcken möbler mörka
hur reparera prygel på en gungstol
hur man målar vit gräsmatta stolar
hur man hänga en hängmatta i ett sovrum
hur att rekonditionera en slaktare block bord
Hur infoga en hemmabio till ett stort rum
Tempur- kontra kontur - pedic
hur du tar bort ringar och bygga upp från ett piano bänk
tryckavlastande madrasser