hur man hänga en hängmatta i ett sovrum

hur man hänga en hängmatta i ett sovrum

När de flesta människor föreställer sig tid i en hängmatta , föreställer de sig slappa mellan palmerna i ett exotiskt land med en läcker dryck i handen , men det finns ingen anledning att du inte kan kanal samma avkoppling i sovrummet hemma . Lyckligtvis allt som behövs för att hänga en hängmatta i ditt sovrum är några grundläggande verktyg och lite tid , och du kommer att vara på väg till en ny upplevelse av avkoppling på kort tid

Du behöver : .
Elektronisk stud finderTape measurePower drill2 väggkrokar .


1 .
Välj var du vill hänga din hängmatta , med tanke på att ett hörn är bäst . En plats där hängmattan kan hänga och svänga fritt kommer att ge dig de bästa resultaten. Det rekommenderas också att man hänger hängmattan cirka sex meter från marken , för att möjliggöra eventuella stretching när du klättra in .
2 .
Hitta en stud på varje vägg i hörnet du har valt , med din elektroniska regeldetektor . Helst ska de två reglarna vara 12 till 15 meter ifrån varandra, men så lite som 8 är okej . Markera mitten av varje väggregel med en penna , vilket gör att de är vardera 6 meter från marken .
3 .
Borra ett hål något mindre än diametern på skruvarna väggkrok , direkt ovanpå var och en av de två varumärkena du gjort .
4 .

Skruva fast en väggkrok i varje hål . Vänd dem så att krokarna är vänster öppning uppåt .
5 .
Häng din hängmatta från krokar, göra en frostig dryck , och koppla av .

Tips och varningar


 • Om du har synliga bjälkar i ditt hem kan du hoppa över regeldetektor och hänga på väggen krokar direkt från mittpunkterna på de två balkar . En fristående hängmatta ramen kan placeras var du vill och flyttat när du väljer .
 • alltid försiktig när du använder elverktyg . Om du inte hittar dubbar där du vill hänga hängmatta , inte bara skruvkrokar i gips . Söka råd från en lokal hårdvara professionell på hur man säkert hänga hängmattan från drywall eller murverk .


 • Relaterade artiklar


  trämöbler stilar
  hur du monterar en lat pojke stol
  städa upp rutiner för blod
  hur man gör en ut baby vagga kartong för en docka
  diy matsal bänk
  soffa vs kärlek sits
  skinnsoffa vård tips
  idéer för att konvertera en dubbel säng i en soffa
  hur reparera sovrumsmöbler
  Hur man sköter om en slaktare Block Island