hur man identifierar ett papper ratten på en moraklocka

hur man identifierar ett papper ratten på en moraklocka

Antik klocka ringer gjordes från en mängd olika material och finns i många olika stilar och mode , ofta beroende på tid och plats där klockan tillverkades . Vissa ringer är målade eller graverade och är tillverkade av mässing , porslin eller andra produkter . Det finns några metoder för att avgöra om en ratt på en moraklocka gjordes från papper

Du behöver : .
RulerPencilLevelShelf bracketsDrill ScrewsPlywood , u00BE inchSawSandpaperPaint /varnishPaintbrush


1 .
Läs om antika golvur och visa detaljerad urtavla information och fotografier genom att skaffa referens böcker i ämnet . Exempel: " Återställa golvur , " av Eric Smith och Brian Smith och " golvur och deras fall " av Brian Loomes .
2 .
Öppna upp för farfar klockan och undersöka ratten noggrant. Det material som används ska se ut och kännas som papper , inte graverad metall eller porslin .
3 .
Tryck på ratten för att känna ytan under . De flesta antika golvuret papper ringer placerades ovanpå en järn eller trä bas , vilket ger en robust yta för papperet.
4 .
Leta efter en lackad effekt på papperet ratten , som några antika klockor hade papper slår med en lack på toppen för att ge glans och skydda papper från slitage .


Relaterade artiklar


kid ’s & ungdom möbler
gratis hem rättsmedel för att ta bort tjära bort av möbler
hur man hyr en möblerad bostad
hur reparera sovrumsmöbler
lätt utomhus städa upp idéer
hur man identifierar ett papper ratten på en moraklocka
hur man installerar en vattensäng värmare
sida stol stilar
skinnsoffa vård tips
soffa vs kärlek sits