hur man klä möbler matsal kuddar rum stol

hur man klä möbler matsal kuddar rum stol

En stor genomslagskraft sätt att uppdatera utseendet på någon matstol är att klä på sittdynorna . Varje stol som har en löstagbar sits kan pånyttfödd . Om du letar efter att återvinna gamla möbler medan förnya utseendet på din plats, kommer du att uppskatta denna enkla renovering teknik . Enligt Country Living Redaktör Rebecca Thienes , är klädseln en givande aktivitet som sparar på dekorera kostnader . En elegant klädsel uppdatering är en enkel och billig lösning för att återuppliva din matplats , skapa ett utrymme du vill visa upp för vänner och familj.

Du behöver :
matstol (s ) FabricStaple Gun1 varvet Bomullsvadd (tillval ) Needle-näsa pliersScissorsSpray lim


1
titta igenom en design . katalog eller heminredning tidning för inspiration . Ta del av färger och mönster som inspirerar dig . Detta kommer att hjälpa begränsa ditt val när du handlar för tyg . Tänk färgtema i rummet när du väljer mönster , som möbler och vägg färg ska komplettera varandra .
2 .
De-klä stolen . Vänd stolen upp och ned för att avslöja undersidan av dynan. Lossa stolen genom att ta bort skruvar i varje hörn som håller fast dynan .
3 .
Ta bort den befintliga strukturen . Detta steg kräver vissa armbåge fett . Använd en nål-tång för att dra ut märlor som håller den gamla tyget på plats . När alla klammer har tagits bort , skära ner tyget från dynan .
4 .
Inspektera sitsen stoppning . Om det är missfärgat eller slitna , ta bort den gamla vadd och använda den som en mall för att skära en ny stoppning infoga . Spray lim på sitsen och tryck fast nya Bomullsvadd till basen , vilket gör att den sitter klibbar .
5 .
klä dynan . Placera kudden upp och ner på tyget så att mönstret är rak och centrerad . Trace formen , vilket ger en två- tums överhäng att dra upp över sidorna . Klipp längs de linjer , och dra upp materialet över kanterna . Var noga med att dra tyget hårt och hålla den rak medan du för in klammer med några inches ger säkert grepp . Fortsätt att häfta perimetern medan regelbundet undersöka det säte som skall till att tyget är centrerad och skrynkelfri . När väl fastsatta, trimma bort överflödigt tyg .
6 .
ihop stolen . Säkra nyomklädda dynan tillbaka på stolen med den ursprungliga hårdvaran bort i början av projektet.


Relaterade artiklar


diy matsal bänk
Hur man väljer en låda resårmadrass
Hur infoga en hemmabio till ett stort rum
göra bordsskivor
kid ’s & ungdom möbler
skinnsoffa vård tips
hur man städa upp på mattor
trämöbler stilar
hur man sköter om en Tempur- madrass
hur du monterar en metall queen size- säng ram