möbler kakel mosaik design idéer

möbler kakel mosaik design idéer

Mosaik är en gammal konst som går tillbaka tusentals år . De dök först i början av bysantinska riket och i utarbeta plattsättning i moskéer . Båten innebär att placera små bitar av färgat kakel eller glas i mönster som skapar ett motiv eller bild . Mosaik lägga till en iögonfallande effekt för många ytor och är särskilt slående på möbler , där deras utseende är mindre väntat . Möbler kan köpas med mosaiker som redan vidtagits, men att göra din egen kan du anpassa bilden eller motivet .

Mirror

För en snabb, enkel mosaik projektet inlägg badrum eller sovrum spegel med kakel . Ta bort eventuella hölje eller inramning runt spegeln . Välj ett fåtal färger av kakel som passar ihop bra med din inredning . Perfekt mönstret du har i åtanke genom att träna olika utföranden på spegeln före limning ner dem . Var försiktig när du hanterar spegeln kanterna som glaset kan vara mycket vassa-om detta är ett problem , kanske du vill lämna in kanterna innan du arbetar så att du inte behöver oroa sig för nedskärningar .

Barstol

Renovera ett gammalt barstol med mosaik . Ta bort alla stoppning på sätet på pallen . Sand sätet om det är nödvändigt att avlägsna alla spår av lim . Klipp till en bit kork eller trä dimensioneras på samma dimension som sätet. Ordna mosaikplattor i ett dekorativt mönster på toppen av kork /trä bit . Limma kakel på när du är nöjd med din design . Låt torka över natten. Limma den nya pallen toppen på den befintliga pallen sätet .

SPELBORD

Ta in detta kort tabellen samlar damm i garaget och göra den till en mosaik projekt . Prep toppen av tabellen genom att rengöra den och avlägsna eventuella stoppning som kan finnas . En jämn, ren trälock är idealisk att arbeta med . Skapa en bild , ett intrikat natur scen , eller ett enkelt mönster med dina plattor . Kom ihåg att inte lim förrän du är helt säker på att du är nöjd med utseendet på mönstret . När du har din kakel arrangerat och limmade låt dem torka över natten . Detta kommer att vara perfekt att visa i en extra rum eller ett ännu ett bra komplement till en uteplats .


Relaterade artiklar


soffa vs kärlek sits
Hur målar man stolar metall fällbara ?
gratis hem rättsmedel för att ta bort tjära bort av möbler
tryckavlastande madrasser
hur man klä möbler matsal kuddar rum stol
kid ’s & ungdom möbler
hur fläcken möbler mörka
städa upp rutiner för blod
hur man hjälper till att städa upp efter en måltid
lätt utomhus städa upp idéer