hur man bygger en manikyr bord

hur man bygger en manikyr bord

Att vara ägare spik butik är mycket svårt , särskilt om du försöker att ställa in din businesss på en stram budget . En enkel lösning är att bygga din egen manikyr tabeller istället för att köpa dem . Processen kräver lite ansträngning och sparar hundratals dollar

Du behöver : .
2 stora svarta änden tabeller ( eller hurtsar )
Specialutformat u00BD tum tjockt glas .
Gummifötter.
Måttband .


1 .
Montera de två sista tabellerna ( eller hurtsar ) enligt instruktionerna på manualen .
2 .
Rikta in de två sista tabellerna ( eller hurtsar ) jämnt med varandra . Lämna en lucka stor nog för att tillfredsställa dina behov . Kom ihåg att du har stolar så att de ska kunna passa mellan de två sista borden . Rikta lådor mot dig och inte din klient för ett mer professionellt utseende .
3 .
Mät bredden på de två tabellerna horisontellt från långt slutet av den första slut bord till bortre änden på den andra tabellen . Skriv ner måttet i inches. Detta kommer att bredden på din specialanpassade monteras glas
4 .
Mät längden på ett sidobord vertikalt . Spela in dina mått i inches . Detta kommer att vara höjden av din specialanpassade monteras glas .
5 .
Beställ en anpassad u00BD-tums-tjock glas med hjälp av mätningar som hittills redovisats.
6 .
Placera gummifötter i hörnen på varje ände tabell . Vicka på gummikuddar med fingret för att säkerställa att de inte flytta .
7 .
Placera din skräddarsydda u00BD-tums-tjock glas på de två sista tabellerna korrekt på gummikuddar . Skaka glaset med minsta möjliga kraft för att kontrollera att det är säkert .

tips och varningar


 • med 2010 , kan anpassade glas för denna kostnad allt från $ 30 till $ 60 beroende på storlek och andra särskilda anpassningar som du vill att andra än storlek .
 • med 2010 , två svarta identiska slutet tabeller ( eller hurtsar ) kosta allt från $ 60 till $ 100 .
 • en mest fashionabla utseende , kan du installera 4 skåp ben på undersidan av varje ände tabell ( eller hurts ) . De bör vara allt från 3 inches till 6 inches i längd. Som av 2010 , de kostar ca $ 2 per skåp ben .
 • Var försiktig med din egen monterade glas . Om smällde på , den har en chans att splittras.


 • Relaterade artiklar


  hur bevara läder möbler
  hur man skapar det mest bekväma säng
  glas soffbord faror
  hur du tar bort fläckar från möbler av trä
  hur du återvinner kontorsmöbler
  trämöbler stilar
  hur man installerar en vattensäng värmare
  hur att rekonditionera en slaktare block bord
  hur man bygger en dekorativ ved rack
  hur fläcken möbler mörka