hur man gör en vagga säng

hur man gör en vagga säng

Träbearbetning och andra hantverk njuter ett uppsving och du kan skapa ett fint att ge till en familjemedlem eller vän . Ett handgjort baby vagga säng kan fungera som en kär släktklenod för framtida generationer. Med grundläggande kunskaper träbearbetning och några vanliga verktyg , kommer du att skapa ett framgångsrikt en vagga på bara några dagar . Oavsett om du använder färdiga vagga ritningar eller skapa en originell uppsättning , vilket gör en vagga säng kan vara en glädjande upplevelse för en Woodworker , liksom en unik present till en blivande förälder .

Du behöver :
Cradle ritningar
. Spray lim.
1 /4 tum hårdpapp.
Bandsåg.
Carpenter penna .
1 tums paneler av massivt trä .
Trälim.
Träskruvar.
Drill .
Träpluggar .
Hammer.
Sandpapper .


1 .
Köp eller skapa vagga ritningar . Om du skapar original ritningar , se till att inkludera en sänggavel , fot ombord , två sidor , två vippor och trä band fungerar som stöd på undersidan av vaggan , enligt Ron Hazelton 's hembesök.
2 .
mallar Skapa av vaggan bitar . Fäst ritningar till u00BC tums hardboard använder spray lim och se till att jämna ut alla rynkor och bubblor . När limmet har torkat , använd en bandsåg för att skära igenom hårdpapp längs rita linjer .
3 .
Klipp bitar vagga komponent . Lägg varje hårdpapp mall ovanpå 1 tums paneler av massivt trä och spåra konturerna med en snickare penna . Använd en bandsåg för att skära försiktigt längs den spårade linjer .
4 .
Klipp 4 en efter en träbitar att fungera som vagga stöder ( 2 bör mäta längden på sidan och 2 bör mäta bredden på gaveln och fot ombord ) . Använd trälim och träskruv för att fästa en trä stöd till underkanten på sänggaveln , fot ombord , och varje sida .
5 .
Borra försänkta skruvhål i vaggan bitar . Borra ca 7 försänkta hål längs längden på varje sida av gaveln och mat ombord . Dessutom borra försänkta hål i ytterkanten av botten vaggan pjäs . Vara cirka 1 /4 av vägen från varje ände av botten vaggan bit och borra 2 rader med försänkta hål på bredden .
6 .
Använd trälim för att fästa varje sida till gaveln , följt genom att sätta in trä skruvar i förborrade försänkta skruvhål . Upprepa processen för att sätta fast fot ombord .
7 .
Lägg ned vaggan bit i hållaren ovanpå trä stöd bitar . Skruva i skruvar i förborrade försänkta skruvhål i botten bit och genom trä stöder i ytterkanten av vaggan botten .
8 .
Applicera trälim till toppen av varje bit rocker och fäst i botten av vaggan . Förstärka varandra med skruvar i förborrade hål försänkta .
9 .
Använd träpluggar för att täcka alla försänkta skruvar . Applicera trälim till botten med varje plugin och knacka försiktigt i varje hål .
10 .
Måla eller bets vaggan med blyfri färg eller en fläck som rekommenderas för användning på barn möbler .

tips och varningar


 • Justera alla mallar med träets ådring .
 • Sand alla ojämna kanter noggrant före målning eller färgning vaggan .


 • Relaterade artiklar


  låda fjädrar vs minne skum
  hur man sköter om en Tempur- madrass
  består i att sälja en madrass olagligt ?
  vad är en madrassvarstyger ?
  hur man gör en ut baby vagga kartong för en docka
  hur man bygger egna bokhyllor
  sammanfattning städa upp tips
  hur man kan minska mögel i madrasser
  är mikrofiber möbler polyester ?
  billiga diy hyllor