Hur kan jag bifoga en fotstegskontakt till min befintliga metall sängstomme ?

Hur kan jag bifoga en fotstegskontakt till min befintliga metall sängstomme ?

Grundläggande metall sängramar får inte bara brist områden där en fotstegskontakt kan bifogas , men de får inte heller förlänga helt till foten av madrassen . Detta gör att skapa en plats att fästa en fotstegskontakt lite knepigt , men det gäller bara att utvidga ramen eller fotgavel tills de möter . Processen varierar något beroende på hur din fotsteg är konstruerad och storleken på din säng . Skapa en förlängning som glider på den befintliga metallram och håller din fotstegskontakt stadigt fungerar med de flesta fotbräden och metallramar .

Du behöver:
Måttband
. Penna.
2 st av 2-tum med 4- tums timmer , 8 meter lång .
Rak kant.
Saw.
4 C-klämmor .
10 st , 90-graders vinkel konsoler , 3 inches till 4 inches bred vardera.
1-tums träskruvar.
Borra eller effekt skruvmejsel .
Phillips huvud föraren lite .
1 /4 tum borr.
4 lag bultar , 1/4-tums diameter .
Justerbar skiftnyckel istället.
Rörmokare två hål bandet .
Sängkappa .


1 .
Ta bort madrassen och madrasser från din sängram . Mät avståndet från sängens huvudända till den plats där du vill att fotgavel placeras .
2 .
Märk din avståndsmätning med en penna på båda två och fyror. Använd en rak kant för att dra en rät linje där styrelsen ska klippas . Använd för att såga varje bit på längden .
3 .
Clamp en bit av virke på varje sida av sängen ram , med hjälp av två klämmor på varje sida . Den övre kanten av trä bör samma slutresultat med den övre kanten på läppen på metallram .
4 .
Placera fem metall 90-graders vinkel parentes längs varje bräda , en i vardera änden av metallram och de andra jämnt fördelade mellan dem . En sida av varje konsol ska sitta platt mot den övre kanten av styrelsen, med de övriga ansiktet tätt mot insidan av sängram . Skruva varje konsol tätt till styrelsen från toppen , med hjälp av en borrmaskin med en förare lite eller en effekt skruvmejsel .
5 .
Ta bort C-klämmor . Metallen parentes bör hålla ditt kort på ramen . Konsolerna håller styrelser på plats, men eftersom de inte skruvas fast direkt i ramen , de tillåter dig att enkelt lyfta brädor av om du väljer att ta bort fotgavel .
6 .
Placera dina fotsteg mot ändarna på din träram förlängningar . För en trä fotsteg , använd 1/4-tums borra två hål genom vardera sidan av fotsteg , direkt i ändarna på två och fyra . Säkra fotsteg i ramen genom att placera en eftersläpning bult i varje hål och använder skiftnyckel att vrida huvudet medurs tills det sitter ordentligt.
7 .
För metall fotbräden , hitta rörmokare två hål rem som passar runt stolpar i din fotgavel : s ram . Bandet ser ut som en båge med en flik på varje ände som har hål för skruvar . Placera en rem runt en bar på varje sida av fotsteg och skruva bandet till ändarna av trä bitar genom att placera en träskruv genom hålet i varje flik och hårdare .
8 .

Sätt ihop madrasser och madrass . Lägg till en säng kjol för att dölja träet inramning .

tips och varningar


 • När du sätter metall fotbräden , Suppleant kapade bitar av valsade rörmokare bandet ( även kallad upphängningsband ) för de två hål bandet om du inte hittar en storlek som passar dina fotsteg eller om du behöver för att rymma udda former .
 • Om din sängstomme har bulthål på varje sida vid fotändan av ramen , kanske du kan använda ett kit fotstegskontakt förlängare som säljs av olika återförsäljare .


 • Relaterade artiklar


  hur man demonterar en futon
  hur fläcken och ta hand om furumöbler
  hur man kan minska mögel i madrasser
  hur man bygger en dekorativ ved rack
  traditionell salong möbler
  hur man gör en plast hylla
  hur reparera sovrumsmöbler
  hur man gör stolar halkfria på hårda golv
  städa upp rutiner för blod
  hur man refinish en tabell slaktbänken