hur man bygger en enkel bänk

hur man bygger en enkel bänk

Oavsett om du behöver en enkel bänk för din trädgård, uteplats eller din inomhus farstun , kan du bygga en själv med några billiga material , snarare än att köpa en dyr bänk på din lokala affär . Med några verktyg och träbitar som du kanske redan har hemma , kan du göra ett attraktivt och enkelt bänk för ditt hem eller trädgård

Du behöver : .
3 2-gånger-4-fot bitar av trä , 6 meter lång .
Cirkelsåg.
8 inramning spikar.
Hammer.
1/4-tums plywood , mätning 2 av 8 meter .
1 /2 lb
 2- tums spik .
6-fots plywood , 1 av 12 fot .
1 /2 lb
 1-tums skruvar.
Måttband.
3/4-inch plywood , 4 med 4 fötter .
1 /2 lb
 3- tums spik .
Sandpapper.
Trä.
Bets eller färg .
Medium pensel .


1 .
Skär 2-gånger-4 träbit i två delar som mäter 47 inches lång , med hjälp av cirkelsåg . Klipp två bitar av 2-gånger-4- mätning 9 1 /4 inches lång . Dessa träbitar är bänken ram basen .
2 .
Gör en rektangulär form med utskärningar i steg 1 genom att lägga ut dem på en plan yta . Fäst ändarna av bitar av trä med de åtta inramning spikar och en hammare .
3 .
Klipp bit 1/4-tums plywood i en rektangulär skiva som uppmättes till 9 1 /4 med 50 inches . Fäst den i ramen , med 2- tums spik och hammare .
4 .
Skär 1- av-12 bit plywood i en panel som mäter 53 inches . Detta kommer att fungera som soffa . Koppla det med 1- tums skruvar genom botten 1/4-tums plywood panelen . Tillåt en 3/4-inch överhäng på fram-och bakkant , och en 1 1/2-tums överhäng i varje ände . Använd ett måttband för att säkerställa korrekta mätningar .
5 .
Klipp 3/4-inch bit plywood i två rektangulära paneler varje mätning 11 av 17 1 /4 inches för bänken slutar . Fäst varje ände med en 2-tums spik i 2-gånger-4- stag .
6 .
Klipp bit 3/4-inch plywood i fyra rätvinkliga trianglar med vardera 8-tums sidor . Dessa kommer att vara hängslen för panelerna bänk slutet . Bifoga ett stag till varje hörn som bildas av toppen och sidorna av bänken , med fyra 2-tums spik för varje triangel .
7 .
Skär 2-gånger-4 träbit för att en järnväg som mäter 50 inches lång . Åtgärd 4 inches upp från golvet med hjälp av måttband , fäst sedan denna järnväg mellan båda gavlar med fyra 3- tums spik .
8 .
Sand alla ojämna kanter och fläckar , med hjälp av sandpapper , och fylla alla hål med Trä . Efter slipning och spackling , färg eller bets bänken för att passa din smak , med hjälp av ett medium pensel .

tips och varningar


 • Använd schabloner när du målar eller fläcken göra bänken mer dekorativa .
 • Använd skyddshandskar och skyddsglasögon när du använder elverktyg .
 • bär ansiktsmask medan färgning eller målning för att undvika skadliga ångor .


 • Relaterade artiklar


  hur man bygger en manikyr bord
  Tempur- kontra kontur - pedic
  hur du tar bort Thomasville byrå lådor
  göra ett tyg sänggavel
  hur man använder plywood under en madrass i stället för en låda våren
  hur man mäter en wingback stol för återvinning av material
  hur du hittar återställningsknappen för en Coleman spa
  kan återställa lagring stammar
  låda fjädrar vs minne skum
  hur man identifierar ett papper ratten på en moraklocka