hur man bygger ett skrivbord droppe hylla

hur man bygger ett skrivbord droppe hylla

Med alla varianter av bord som finns på marknaden idag , att verka för husägare att skapa sin egen är starkare än någonsin. Gör det själv husägare kan ta itu med det här projektet med tillförsikt på grund av likheterna mellan skåp , förvaringslådor och skrivbord . Formen och storleken skiljer sig från den ena till den andra, men det mest anmärkningsvärda skillnaden omfattar den typ av hårdvara som valts för projektet . Den viktigaste faktorn för att en droppe hylla skrivbord är fortfarande drop hyllan . Att välja rätt hårdvara för drop hyllan bestämmer vikt och stress hyllan tål .

Du behöver :
4 st 1-av -4-av-34 u00BD-tums timmer
. 4 st 1-av -12-genom-34 u00BD-tums timmer .
Trälim.
4-penny finish naglar.
Hammer.
Fuktig trasa.
3 stycken 1- av -12-genom -36-tums timmer .
Vinkelhake .
1 st av 36-av -36-genom-u00BC tum plywood .
2-öre låda spik .
Gångjärn .
Carpenter 's nivå .
Variabel hastighet borr.
Phillips skruv spets.
3- tums eller skruvar .

församlingen


1 .
Placera de fyra stycken 1- av -4-av-34 u00BD-tums timmer ( spikband ) på en arbetsbord tillsammans med fyra pjäser av 1-av -12-genom-34 u00BD-tums timmer ( hyllor ) . Applicera en sträng lim längs en u00BE-tums kanten av en spikning band . Sätt en av hyllorna ovanpå och anpassa kanten av den med spikning remsan . Säkra det med 4- penny finish naglar och upprepa detta med de återstående tre hyllplan .
2 .
Ställ två bitar av 1- av -12-genom -36-tums timmer ( sidepieces ) . Mät från ena änden och göra markeringar på 11 u00BD , 12 u00BC , 23 och 23 u00BE inches . Markera slutet förbi den sista mätningen som toppen av sidepieces . Sätt vinkelhake på märken och rita linjer över 11 u00BD-tums bredd sidepieces .
3 .
Limma till slutet kanterna på hyllorna och spikband . Fäst två av hyllorna till sidepieces på de linjer dragna på dem med 4-öre finish naglar . Fäst de två hyllor till toppen och botten av sidepieces så spikband är på insidan av drop hylla skrivbord . Städa upp överflödigt lim genast med en fuktig trasa .
4 .
Vrid montering på arbetsbordet så spikband är på topp . Applicera lim för utsatta kanterna på sidepieces och hyllor . Säkra 36-av -36-genom-u00BC tum plywood till montering med 2-öre låda spik . Vänd på den och städa upp överflödigt lim med en fuktig trasa .
5 .
Stå församlingen upprätt . Placera den återstående del av 1- av -12-genom -36-tums timmer platt på bordet direkt från i församlingen . Säkra ditt val av gångjärn i kontakt droppen hyllan till församlingen i enlighet med tillverkarens anvisningar.

Installera


1 .
Markera på väggen på önskad plats för skrivbordet på 30 inches . Placera vattenpass på märket horisontellt och dra en tunn linje på väggen .
2 .
Leta upp reglarna i väggen i området för skrivbordet och markera dem därefter . Har två personer hålla skrivbordet på väggen . Vara säker botten av skrivbordet är på den horisontella linjen
3
Secure bordet i väggen genom spikband med variabel hastighet borr , Phillips skruv spets och 3 .-tum eller skruvar . Skruva fast skruvar i spikning band kan du nå utan på stegar först. Sedan avsluta säkra den genom de andra spikband .

tips och varningar


 • Ställ in alla spikhuvuden med en spik in och fylla hålen med kitt .
 • Låt inte elverktyg inom räckhåll för barn .
 • Sätt inte en avslutning på skrivbordet utan ordentlig ventilation .


 • Relaterade artiklar


  kallskum vs resårmadrass
  hur man gör en vagga säng
  Scotchgard alternativ
  hur man gör en bärbar kläder rack
  lätt utomhus städa upp idéer
  hur man kan inreda plaststolar
  hur du skyddar madrass hörn
  Skillnaden mellan traditionell och moderna möbler
  hur man sköter om en Tempur- madrass
  värdet av en antik mässing säng