hur man skär ett ägg låda

hur man skär ett ägg låda

Med tiden har sängkläder tillverkare producerat en rad olika madrasser som omfattar grundläggande resårmadrasser , tryckavlastande , minne skum och ställbara sängar. Duntäcken och ägg låda stil skum används också till toppen madrassen och ger extra komfort . Egg-låda skum är normalt tillverkad av polyuretan , även kan göras av studsat , Evlon , Supreem eller cellplast beroende på avsedd användning. Skummet har också många andra användningsområden också , inklusive emballage och frakt ömtåliga produkter

Du behöver : .
måttband.
Marker.
Brukskniv.
Arbetsbänk eller en bit plywood .


1 .
Mät storleken på din säng eller förpackning låda med ett måttband .
2 .

Vänd ägget-lådan till den platta sidan och använda en markör för att dra en riktlinje för dina mått . Se till att du placerar skummet på ett hårt underlag som du kan klippa på till exempel en arbetsbänk eller placera en bit plywood under den . För sängkläder och förpackning , markera ungefär en halv tum mindre än dina mått . Detta bidrar till att passa ägg- lådan skum rakt in i rutan eller på sängen .
3 .
Använd en vass mattkniv skära skum . Utöka verktyget bladet till en längd längre än tjockleken på skummet att göra detta lättare. Börja skära på din dras riktlinje , och glida brukskniv långsamt tills du har klippt igenom skummet helt .

tips och varningar


 • Prova att markera dina linjer i sekvens med konvex dimples på skummet . Dessa kommer att bli lättare att skära igenom än den konkava kupoler .
 • Var försiktig när du klipper med en brukskniv eftersom dessa är mycket vassa .
 • Var medveten om din hand och finger placering vid alla tillfällen när du klipper skummet .


 • Relaterade artiklar


  gratis hem rättsmedel för att ta bort tjära bort av möbler
  hur man täcker en bäddsoffa
  kan återställa trämöbler
  hur du tar bort repor på en läderfåtölj
  Fördelarna med rostfria diskbänkar
  hur fläcken och ta hand om furumöbler
  hur man sand en ceder bröst
  hur man utformar en träbänk
  hur man gör plast möbler
  hur du återställer glans till ett ljust trä bordsskiva