chiminea instruktioner

chiminea instruktioner

Varje hushåll produkt som behandlar brand måste monteras korrekt och hanteras med försiktighet. Innan du köper en chiminea , en fristående spis , rådgöra med din stadsdel brandkåren att se till att det inte finns några lagar som förbjuder användandet av chimineas . Ta väl hand om din chiminea att njuta av dess atmosfär säkert

Du behöver :
Chiminea
. Stones.
Bricks.
Ved .

Hanteras med försiktighet


1 .
inte Försök att lyfta chiminea i halsen , eftersom många lera chimineas är konstruerade i två delar förbinder hals och skålen. Lyft i nacken kan orsaka att chiminea att separera . Transportera chiminea genom att placera en hand i munnen och inslagning den andra armen runt mötesplats på halsen och skål.
2 .
Placera chiminea försiktigt i bilen upprätt om det passar . Fäst säkerhetsbältet runt chiminea och kudde båda sidor med kuddar som stöd.
3 .
Identifiera en plan, slät yta för din chiminea . Se till denna position är inte i närheten något brandfarligt . Till exempel inte placera din chiminea under ett träd .
4 .
Fyll skålen av din chiminea med stenar . De bör uppgå till 3 inches under läppen i munnen av chiminea . Placera tegelstenar ovanpå dessa stenar för att skapa en platta där de kan placera din ved . Detta skyddar chiminea från elden .ved , kol eller alkohol gel för att skapa en brand i din chiminea .

tips och varningar


 • Följ anvisningarna som följde med chiminea . Kontakta tillverkaren om du har frågor .


 • Relaterade artiklar


  typer av Fällbara bord och stolar gömda som lagrar bort
  dresser projekt
  diy matsal bänk
  hur man målar ett träbord svart
  Skillnaden mellan King & Kalifornien King ark
  soffa städkostnader
  billiga diy hyllor
  idéer för en stol av trä projekt
  om rewebbing vinyl uteplats stolar
  installationsanvisningarna för en fullständig utbyggnad låda bild