göra en loftsäng

göra en loftsäng

En loftsäng är en typ av säng med madrass haft flera meter över golvet . Loft sängar är ett utmärkt sätt att spara utrymme , som du kan använda området under madrassen för ett skrivbord eller lagringsutrymme .När man bygger en loftsäng är det viktigt att vara speciellt försiktiga i fråga om stabilitet , och använda starka material . ! Det sista någon vill är att en loftsäng falla

Du behöver :
4 x 8 m bit plywood på 3/4-inches tjock
. 2 x 6s .
4 x 4: or.
2 x 4s.
eftersläpning bultar .
skruvar .

anvisningar


1 .
Lägg din madrass på marken och använda den för att hjälpa dig att mäta ramen för sängen . Använd 2 x 6s att bygga en låda runt madrassen , vilket ger tillräckligt med utrymme mellan madrassen och ramen för sängar .
2 .
Skapa botten av sängen genom att fästa plywood till ram . Använd eller skruvar för stabilitet , och överväga att stärka botten av ramen med 2 x 4s för extra stabilitet .
3 .
Räkna ut hur hög du vill att sängen ska vara. Skär fyra 4 x 4s att skapa tjänster för sängen . Sängen kommer att hamna på höjden av madrassen plus höjden på inläggen .Ställ inlägg där sängen ska stå och lyft karmen på de tjänster . Du måste antagligen några vänner att hjälpa till . Använd eftersläpning bultarna för att fästa ramen på stolparna.
4 .
Gör stegen . Använd två 2 x 4s att bilda sidorna av stegen , och skär lutar i ändarna så att stegen har en 60- graders vinkling . Skär en 2 x 4 i olika steg , och placera varje spjäla 10 inches isär längs stegen. Skruva ihop allting så att stegen inte faller sönder eller falla ur sängen .


Relaterade artiklar


hur man identifierar ett papper ratten på en moraklocka
hur man rengör din läderklädsel
hur man målar en byrå vit
tryckavlastande madrasser
diy bokhyllor
hur man gör en spjäla tillbaka trä tillbaka stolen in i ett vardagsrum accent stol
hur man bygger en arbetsbänk med hyllor
hur man åter täcka en soffa
hur man gör en tabell från trä pallar
hur man rengör plast uteplats stolar