hur du döljer en loveseat

hur du döljer en loveseat

Det kan komma en tid när du behöver eller vill dölja en möbel i hemmet som en loveseat . Det kan vara att det är gamla och slitna och du inte vill att andra ska se det , eller så kan du ha en fest och behöver göra mer utrymme i ett särskilt rum . En annan anledning kan vara att köpa nya möbler och din gamla loveseat bara inte passa in i den nya inredningen . Oavsett anledning, det finns flera olika metoder du kan ta att utföra denna uppgift . Ju mindre loveseat , desto lättare blir det att dölja .

Du behöver :
dekorativ skärm
. Gardiner eller tyg .
Gardinstänger .


1 .
Lägg den i ditt garage . De flesta verkstäder anses vara ett förvaringsutrymme ändå . Sätta ditt loveseat i ditt garage kommer att sätta den ur synhåll för resten av huset .
2 .
Göm den bakom en dekorativ skärm . Placera en skärm rumsavdelare framför loveseat att se skärmen är tillräckligt lång för att spänner över hela bredden på loveseat . Vissa skärmar är gjorda av material som du kan se igenom . Om du vill att dina loveseat att vara helt osynlig , se till att din skärm är tillräckligt tjock så att du inte kan se igenom det .
3 .
Lägg den i en garderob . Detta kan vara en garderob i ett rum , under en trappa eller ens i en hall . Om du har en garderob som är stor nog , helt enkelt stänga garderobsdörren kommer att göra ditt loveseat osynliga för resten av huset .
4 .
Installera en vägg av tyg att dölja din loveseat . Uppnå detta genom att hänga gardiner eller tyg från taket med gardinstänger . Sätt vägg av tyg parallellt med väggen där loveseat är . Som med skärmen , se till att använda tyg som inte är se igenom om du vill att loveseat att vara helt utom synhåll .


Relaterade artiklar


hur man bygger ett fotstöd
beklämmande möbler hemma
består i att sälja en madrass olagligt ?
hur man målar bokhyllor
stilar av bärbara barer
hur man rengör ett harts - behandlade polyester stol
vad är skillnaden i Trådantal i ark ?
hur man installerar skåp hårdvara drar
Definitionen av nästlade tabeller
hur Scotchgard möbler