hur hantverk primitiva möbler

hur hantverk primitiva möbler

Primitiv möbler är handgjorda och grovhuggen från naturliga material, ofta trä som har behållit en del av sin ursprungliga filial eller logga form . Identifiera primitiv möbler genom sin enkla , okomplicerade design och dess användning av naturliga material . Primitiva möbler undviker ornamentik , massproduktion och billiga , sladdrigt . Dessa möbler stil är relaterade , men inte identisk med , lantlig stil , rustik stil och konsthantverk stil . Craft primitiva möbler från trädstammar och trä bitar skuren i enkla geometriska former .

Du behöver :
En mindre log avsnitt , 2 meter lång eller mindre , 9 inches eller mer i diameter
. En stor logga avsnitt , minst 3 meter lång , 9 inches eller mer i diameter .
Trä rasp.
Liten yxa .
Sandpapper.
Trä.
Trä primer.
Två penslar.
Lackfärg.
Rough-sågade 2- tums -by -36-tums planka .
Saw.
Shims.
Trälim .

Logga Pall


1 .
Runda båda kanterna av en av dina mindre log sektioner med hjälp av din rasp . Ta bort stockens bark i liten yxa . Smidig början på din inloggning med sandpapper . släta över botten av log också så det kommer att sitta i jämnhöjd med golvet
2
Anslut hål i toppen av stocken med din filler och låt stelna . Sand bort eventuellt överskott. Doppa en pensel i trä primer och sedan borsta den på toppen av stocken , i centrum . Pensla ett tunt lager av primer över toppen av stocken , noga hålla överskott primer droppar över sidorna .
3 .
Coat toppen av stocken med ett lager lackfärg gång grundfärgen har torkat . Slipa försiktigt målade ytan när den har torkat , en process som vanligtvis tar ett par dagar , och sedan lägga ett andra lager av färg . Den Martha Stewart hemsida rekommenderar att välja mycket torr ved för att förhindra bubblande i målningen skede .

Logga Tabell


1 .
Förbered stor logga avsnitt som beskrivits för log pall , stoppa kort tillämpa primer .
2 .
Klipp dig bredare planka för att matcha din ideala bordsskiva dimensioner . Sand bort ojämna kanter från din nedskärningar , även är sand upp på plankan tills den är slät.
3 .
" Dry fit " din bordsskiva över det stora loggen avsnittet kontrollera om det sitter ordentligt på stocken yta . Wedge i ett shims eller två för att jämna ut eventuella lopsidedness . Ta bort bordsskivan .
4 .
Anteckna var några shims och sedan ta bort dem . Applicera en generös mängd trälim till toppen av stocken . Byt shims och limma toppar . Placera bordsskivan och anpassa den och shims som behövs innan limmet torkar .

tips och varningar


 • Enligt Scout Association , är en skärpt yxa det säkraste yxa . Dull axlar är mer benägna att studsa eller halka .


 • Relaterade artiklar


  instruktioner för en hopfällbar stol överdrag
  hur man hyr en möblerad bostad
  hur man gör speglade tabeller
  vattensäng Frågor och svar
  hur du återvinner kontorsmöbler
  hur man bygger övre köksluckor
  Hur kan jag bifoga en fotstegskontakt till min befintliga metall sängstomme ?
  soffa vs kärlek sits
  Hur målar man stolar metall fällbara ?
  idéer för en cool dator skrivbord