hur man bygger en picknick bänk

hur man bygger en picknick bänk

Att bygga en snygg och robust picknick bänk kommer att kosta mindre än att köpa en liknande i en butik . Detta projekt kan ta flera timmar att slutföra , men det är väl värt tiden och besparingar . Picknick bänkar för flera år och är en bra sittplats alternativ för uteservering och underhållande. De lägger också ett dekorativt element i din utomhus utrymme

Du behöver : .
11 cederträ två och fyra , 6 meter lång
. Saw.
Hammer.
20 tunna naglar .
Drill .
Åtta uppsättningar rostfritt stål eller galvaniserat 5/16-tums med 3 1/2-tums vagnsbultar , brickor och muttrar .
Hälften pund 2 1/2-inch däck skruvar .
Fyra 1- tum med 8-tums ceder styrelser , 6 meter lång .
Hälften pund 1 1/2-inch däck skruvar .
Sandpapper.
Exteriör filler .
Paint .


1 .
Skär den vertikala benen . Skär två av de två och fyra ner till fyra stycken , 30 3 /4 inches lång tid varje , med en 22,5 graders vinkel på varje sida av alla fyra brädor . För att göra detta , skär fyra 32 1 /4 tums bitar , klipp av ändarna på 22,5 grader , så en liten triangel är avskuren varje ände . Se till att du klippa din vinklar i samma riktning så endera sidan av brädet mäter 30 3 /4 inches och båda vinklar är parallella .
2 .
Skär de två översta korset hängslen för ramen med ytterligare en av de två och fyror. De två översta tvärstagen bör varje åtgärd 30 1 /2 inches lång , så du kan använda en 6-fot ombord för att minska både övre krysset hängslen . Dessa två tvärstagen behöver också en 22,5 graders vinkel skär från båda kanterna . Dock bör dessa vinklar vara parallella , botten av styrelsen bör vara längre än högst upp i styrelsen . Den nedre delen av styrelsen ska mäta 30 1 /2 inches .
3 .
Skär de två nedre korset hängslen för ramen med ytterligare två av de två och fyror. De två nedre tvärstagen bör varje åtgärd 54 1 /2 inches lång , utan vinklar avskurna kanterna .
4 .
Lägg två av de vertikala benen på en plan yta att börja samla sidan ramar . Placera den övre Tvärstag ovanpå benen, så vinklarna line up . Placera den nedre Tvärstag på mitten av ramen , parallellt med botten av benen ( parallellt med marken när bågen är stående) . Använd en hammare och spik för att tillfälligt säkra korset hängslen till benen . Hammer en spik på varje sida av både gränsöverskridande hängslen, men inte mitt spiken , spiken bara håller skogen tillsammans tills du permanent fästa varje del . Upprepa för den andra sidan ramen
5
Borra ett hål i mitten av varje punkt där korset hängslen korsar benen ( fyra total poäng på varje sida ram : . två för varje topp Tvärstag och två för varje botten Tvärstag ) . Använd 5/16-tums borr . Använd sedan 5/16-tums med 3 1/2-tums vagnsbultar , brickor och muttrar för att fästa korset hängslen till benen : För in bulten från utsidan av benet genom hålet så det kommer ut ur hålet på insidan av korset stag. Placera en bricka på toppen av skruven och en mutter på toppen av brickan och dra åt . Gör detta för alla åtta hål du borrat ( fyra på varje sida bildruta ) .
6 .
Stå en upprätt karmen. Placera två av 6- fots två och fyra på toppen av ena sidan av botten Tvärstag . Dessa två styrelser är bänken för ena sidan av bordet . Bänkarna ska sticka ut åtta inches på utsidan av ramen . Använd de 2 1/2-tums däck skruvar för att fästa bänken styrelser till botten Tvärstag . Ta tag i andra sidan ramen och fäst den andra änden av bänken styrelser till motsvarande botten Tvärstag . Bänken styrelser bör utvidga åtta inches förflutna som ram också. Upprepa processen med ytterligare två bänk bräder på andra sidan för att göra andra bänken . När du är färdig , är båda bänkar monteras .
7 .
Placera de fyra 1- tum med 8-tums skivor ovanpå , som kommer att bordsskivan . Justera alla fyra bordsskiva brädor så att de sticker ut åtta inches förbi ram på båda ändarna . Använd 1 1/2-tums däck skruvar för att fästa bordsskivan styrelser till toppen tvärstagen av ramen . Lämna en liten öppning , om bredden på en skruv mellan varje av de fyra bordsskivan styrelser .
8 .
Använd någon av de återstående två och fyra för att klippa en 29-tums stag , med 22,5 graders vinkel i båda ändar , liknande den översta tvärstagen i sidan ramar . Fäst stag med den längre sidan mot bordsskivan styrelser till mitten av undersidan av bordsskivan , som är vinkelrätt mot bänkarna . Använd 10 2 1 /2 tums skruvar för att fästa balken genom att borra hål i mitten av bordsskivan och skruva stag på undersidan av bordsskivan . Detta ger mer stöd till botten av tabellen .
9 .
Vänd bordet uppochner . Klipp två 8- tums stöd hängslen från de två -för-fyra du använde för att skära 29-tums stag . Fäst en 8- tums stag till mitten av undersidan av varje bänk . Bygeln skall löpa vinkelrätt mot bänken . Använd en borr och fyra 2 1 /2 tums skruvar för att fästa stag till varje bänk . Detta ger mer stöd till antingen bänken .
10 .
Skär de återstående två -för- fyra i två 31-tums bitar . Klipp parallellt 28 graders vinkel på ändarna av båda styrelser . Båda sidor i styrelsen ska vara samma längd efter vinklarna är cut. Skär 1 /2 tum av material från den långa spetsen på någon sida av båda styrelser : åtgärd 1 /2 i från spetsen , dra en linje 90 graders vinkel från den punkten , och skär längs den linjen . Anslut varje vinklade stag från centrum stag ( under bordsskivan ) till mitten på nedre stag på båda sidor ram . Dessa diagonal stödhängslen löper parallellt med bänkar . Använd fyra 2 1 /2 tums skruvar i kontakt både vinklade stöd hängslen .
11 .
Fyll någon skruvhålen med exteriör filler och sand i tabellen ned . Prime och måla det som du vill.

tips och varningar


 • Du kan använda en annan typ av virke som är avsett för användning utomhus , men ceder har väl i detta projekt och är lätt att ytbehandla med färg .


 • Relaterade artiklar


  göra nödställda möbler
  kan jag använda minne skum för klädsel ?
  hur man kan jämföra madrass komfort
  den bästa madrassen för en slat säng
  hur man gör en bänk trä trädgård
  göra en loftsäng
  hur man rengör teak utemöbler
  vad är en madrassvarstyger ?
  består i att sälja en madrass olagligt ?
  hur du skyddar madrass hörn