hur man bygger ett steg pall för barn

hur man bygger ett steg pall för barn

Med en steg pall händig är viktigt för ditt barn eftersom det kan främja oberoende och ger dig fler lagt höjd din egen! Göra din egen steg pall är lätt och roligt, och kan skräddarsys för att passa ditt barns personlighet och ditt hem inredning

Du behöver : .
4 12 tum x 12 tum massivt trä trim brädor
. 1 tum x 2 tum massivt trä trim ombord .
Papper.
Kompass.
Sax.
Penna.
Jigsaw.
Måttband.
16 1-1/4 tums skruvar.
Router (tillval).
Sandpapper.
Färg, bets eller klarlack .


1 .
Gör en perfekt kvadrat stencil av papper som mäter 12 inches hög och 12 inches bred . Skär ett 6- tums av 6- tums fyrkant ur ena hörnet på mallen så att du hamnar med ett papper mall som är 12 inches på ena sidan , 12 inches på botten och 6 inches på toppen och andra sidan . Upphäva din " L "-formad stencil . Anpassa genom att skära ut en halvcirkel , 4 inches i diameter , i mitten av din 12 tums botten . Använd kompassen för att få en exakt mätning och perfekt linje .
2 .
Rita konturerna av ditt papper mall på alla dina 12-tum 12- tums skivor med din penna . Skär skivor med din sticksåg , efter din penna rader så nära som möjligt . Välj vilken sida av styrelser kommer att insidan och utsidan av dina steg pall , och som kommer att vänster och höger .
3 .
Trimma längden på din 1- tum med 2 tum ombord i 4 passande bitar , varje 5 inches i längd gör 4 cross-hängslen . Fäst en Tvärstag , 2-tums sida spola på insidan av din steg avföring, genom att skruva Tvärstag parallellt med din 6- tums brytas ut ur 1 /2 tum med sidan ombord på båda sidor av stag . Upphäva dina två kort med vardera 2 cross- hängslen bifogas .
4 .
såg en av dina återstående 12- tums med 12- tums skivor i en 12- tums med 7- tums rektangulära bordet för att få det översta steget på din steg pall . Skär resten av 12- tums med 12- tums ombord i en 12- tums genom 6-1/2 tum steg för botten .
5 .
Placera din översta steget på golvet och bifoga till avföringen genom att skruva ur djupet av ditt kors stag i botten på dina steg . Åtgärd för att se till att det finns en 1 /2 tums överhäng på sidorna av avföringen . Fäst nedersta trappsteget på samma sätt , trycka den tätt mot pallen , med utrymme för 1 /2 tums överhäng , eftersom detta steg sänktes till endast 6-1/2 inches .
6 .

Kör en router kring toppen av dina steg , om du väljer att lägga en färdig detalj och professionellt utseende. Sand avföringen för att ta bort eventuellt skräp eller flisor. Färg, bets eller lack avföringen i vilken färg du vill och låt torka enligt anvisningarna på burken .

tips och varningar


 • Lägg klistermärken eller schabloner för att personligt och avsluta med en klarlack av lack .
 • alltid handskar och skyddsglasögon när du arbetar med elverktyg .
 • Applicera färg , bets eller lack i ett väl ventilerat utrymme .


 • Relaterade artiklar


  hur man rengör ett harts - behandlade polyester stol
  hur du gör din egen gröna läderrengöring
  hur man väljer viktorianska möbler
  hur du väljer en lädersoffa
  hur du beställer reservdelar till Select Comfort sängar
  diy : hjul
  hur man gör speglade tabeller
  hur man sköter om en Tempur- madrass
  hur man hittar en italiensk säng i en påse
  hur man klä möbler matsal kuddar rum stol