hur man gör en stol mindre vinglig

hur man gör en stol mindre vinglig

Som med allt i livet , tenderar naturligt använder för att bära ner någon del eller någon annan av även de bäst gjorda stolar . Vingligt , kan instabila stolar vara farligt i värsta fall , och pinsamt i bästa fall . Undvik att be om ursäkt varje gång någon sitter i den påtalade stolen genom att följa dessa enkla steg för att åtgärda problemet. Det är en ganska lätt som varar länge , och kommer att ta bort dina bekymmer för en olycka som väntar på att hända

Du behöver : .
Tabell
Måttband.
Trälim.
Grov och fint sandpapper eller en effekt Sander.
Duk eller presenning .


1 .
Placera stolen på ett bord . Hitta benet eller benen som vinglar och mäta varje ben . Hitta den kortaste ben och räkna ut dess skillnad i längd från de andra benen .
2 .
Markera längden på det korta benet exakt på de andra tre ben . Detta måste göras med stor försiktighet och precision , eller kommer du att hamna i en mycket kortare eller mer ostabilt ordförande.
3 .
Lägg en trasa eller presenning under bordet där du är arbeta . Täck allt som kan få förstöras av sågspån . Du kan även göra detta projekt utomhus för att undvika att få sågspån i hela huset . Kontrollera leder och andra delar av stolen för att se till att de alla är i gott skick och kommer inte att ge när du sand benen på stolen . Om något verkar lite lös , limma den på plats .
4 .
Slipa längre ben med grovt sandpapper . Gör detta långsamt så att du inte över-sand förbi märket du har gjort visar underbenet längd . När du närmar dig märket , använd fint sandpapper . Du kan också använda en effekt Sander. Bara göra det försiktigt och inte sand utanför märke kortare ben .
5 .
Stå stolen på plats och kontrollera om det fortfarande wobblar . Re-färg eller lack benen som har slipat så att de matchar resten av stolen.

tips och varningar


 • För en kortsiktigt perspektiv , limma en bit kork till botten av den vacklande ben och skär den tills den matchar de andra tre .


 • Relaterade artiklar


  hur man täcker en stol eller soffa
  hur man gör plast möbler
  hur att sälja begagnade kontorsmöbler i Los Angeles
  hur man får ut luften ur en kudde Aerobed - top
  anvisningar för målning rottingmöbler
  vad är skillnaden mellan 3 - lb .
  om oavslutade Amish möbler
  typer av king-size sängar
  hur man rengör ett harts - behandlade polyester stol
  skillnaden mellan Kalifornien King & King