hur man kan återställa bare- trä antikviteter

hur man kan återställa bare- trä antikviteter

Det är stor skillnad mellan lackering och återställa antika möbler . Fordonsreparationslackering innebär att ta bort den befintliga finish och tillämpa något nytt som färg eller lack . Restaurering innebär försiktigt föra möbler tillbaka till sitt ursprungliga skick . Bare-trä antikviteter har inte målade eller fernissade . Ofta allt som behövs för att återställa bare- trä antika möbler är ett bra rengöring . Kolla med en antikhandlare om värdet av ditt verk innan restaurering
1 .
Torka av möblerna med en ren mjuk trasa för att torka damm-verket och ta bort eventuella små partiklar .
2 .

Blanda trinatriumfosfat med vatten enligt förpackningen . Välj den mest utspädda blandningen möjligt att förhindra att TSP från att skada träet .
3 .
Lägg en liten mängd TSP på en mjuk trasa och börja försiktigt gnugga in det i möbler . Smuts och eventuella vax uppbyggd börjar lyfta från möblerna . Gnid in möbler med trasan tills en del av trasan är smutsig. Rotera trasa för att hitta en ren plats att undvika att smutsen tillbaka på möblerna .
4 .
Doppa en mjuk borste tandborste i lösningen . Försiktigt skrubba några sprickor för att ta bort smuts i dessa områden . Wrap en tandpetare i en mjuk trasa och skjut in det i skreva att arbeta smuts borta .
5 .
Gnid trärent försiktigt med 0. 000 stålull . Applicera inte fast tryck . Tryck lätt för att undvika repor i träet .
6 .
Doppa en ren trasa i pasta vax och på ett tunt lager av vax på ytan av den antika . Använd inte polyuretan på en antik . Gnid in vax i helt , skydda hela ytan.

tips och varningar


 • Kontrollera åldern på din antika att förstå vad som kunde ha använts på dina möbler när den var ny .
 • Om du behöver byta knoppar , fötter eller andra delar på möblerna , rådgöra med en expert . Att bevara värdet av verket , till alla delar av det återställda objektet behöver vara giltiga .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en säng med sjukhus hörn på arken
  hur du skyddar madrass hörn
  om rewebbing vinyl uteplats stolar
  hur du lagrar sandlådor för vintern
  dvd rack idéer
  hur man väljer konsol tabeller
  hur man gör speglade tabeller
  hur du återvinner kontorsmöbler
  skillnaden mellan dubbla & Queen sänggavlar
  hur man gör en utomhus bordsskiva med kakel på det