hur man klä trä

hur man klä trä

Skapa din egen stol kuddar eller dekorativ detalj med hjälp av tapetsering processen på en träbit . Välj 1/2- till 1-mm plywood eller trä planka för att se den färdiga produkten är bestående . Välj en medeltung , tvättbart tyg dekorativa att göra det enkelt att säkra tyget till träet . Spraya färdig klädda trä pad med fläckskydd för att göra det lätt att upptäcka rengöra fläckar

Du behöver : .
Wood
Saw.
Sandpapper.
Tyg.
Polyester vadd eller skum pad.
Tyg märkning penna.
Häftpistol.
Staples .


1 .
Klipp träbit till önskad storlek och form . Slipa kanterna släta efter styckning .
2 .
Lägg trä bit på toppen av 1/2- till en tum tjock polyester vadd . Skär av vadd med en roterande blad till storleken på träbiten .
3 .
Lägg täcker tyget nedåt på en plan yta och ställa träbiten på toppen av tyg . Markera konturerna av den trä bit på tyget med ett tyg märkning penna . Öka storleken på konturen av tre inches att medge att dra tyget till baksidan av trä .
4 .
klippa ut tyget bit och lägg det på en stadig yta så den högra sidan är vänd nedåt . Ställ polyester vadd så att den är centrerad på toppen av tyg . Lägg trästycke på toppen av vadd .
5 .
Fäst tyget genom att fatta ena kanten och dra till mitten av baksidan kanten . Ställ tyg med en stapelvara . Upprepa detta steg på motsatt sida av trä bit .
6 .
Vänd trä bit över och justera tyget på ovansidan se till att den inte drar i en riktning . Dra tyget på ovansidan av trä bit till baksidan , vända trä över och placera en stapelvara i centrum kant för att hålla den på plats . Vänd på trä över för att kontrollera att tyget ligger plant och upprepa detta steg den sista sidan av trä bit .
7 .
Fäst tyget med ytterligare klammer med början i mitten av en sidan . Dra och smidig tyget på baksidan skogsbrynet bit och säkert flera klammer på en plats av en tum ifrån varandra. Stoppa en tum från hörnet av trä bit .
8 .
Upprepa steg 7 för varje sida av trä bit . Stoppa en tum från varje hörn .
9 .
Fäst tyget i hörnen genom att dra den hårt på ena sidan av hörnet . Sätt en stapelvara genom tyget för att hålla den på plats . Vik överflödigt tyg på andra sidan av hörnet på baksidan och säkra på plats med en stapelvara . Upprepa detta steg för varje hörn .
10 .
bort överflödigt tyg som hänger på baksidan av trä bit genom att klippa det 1 /2 till en tum från den klammer .


Relaterade artiklar


göra ett tyg sänggavel
hur till återvinna en fotpall
hur du tar bort repor på en läderfåtölj
är mikrofiber möbler polyester ?
hur till återvinna en ottoman
hur reparera en sprucken skinnsoffa
hur man gör ett hål i madrassen
Fördelarna med rostfria diskbänkar
skum ottoman typer
låda fjädrar vs minne skum