hur man sätter upp en queen size-säng ram

hur man sätter upp en queen size-säng ram

En bekväm säng är en av de viktigaste sakerna du behöver för bättre sömn , enligt Mayo Clinic . En robust queen- size säng ram stöder en mängd queen- size madrass och bidrar till att göra din säng bekvämare . En queen size- säng är en två-person säng som mäter 80 inches lång med 60 inches bred , så den behöver adekvat stöd . Skaffa en ram med stöd bar som går över mitten av sängen. Utan detta element , är sängen bred nog att det kan SAG i mitten

Du behöver : .
måttband.
3 furubräder , 2 in
 med 4 i.
 med 50 i.
.
2 furubräder , 2 in
 med 4 i.
 med 21 i.
.
Plywood , 3 /4 tum
, 24 tum
 med 50 i.
.
2 furubräder , 4 tum
 med 4 i.
 med 30 i.
.
Skruva pistol.
Regeldetektor.
Nivå.
5 gångjärn , med skruvar , 2 in
.
20 träskruvar , 3 tum
.
2 eye- krokar , 1/2-in .
.
Nylonlina , 12 tum
 lång .


1 .
Mät utrymmet där du tänker placera sängen . Detta säkerställer att du har tillräckligt med plats för säng samt utrymme att röra sig i sängen och ordna dina möbler . Lean madrassen och madrasser mot en vägg så du har utrymme att ställa in sängramen . Om du bifogar en sänggavel , luta den mot väggen där den ska placeras .
2 .
Lägg sidan sängramen skenor på var du i allmänhet förvänta sig att ställa upp dem . Fäst benen på varje sida järnvägen . De kan bara titta in och hållas vid sängen vikt eller kan ha en klämma eller skruvfastsättning . Om ramen ingår en tallrik med skruvhålen i ena änden , det vill fästa gaveln , så ståndpunkt att avsluta på toppen . Hammer benen i sängen ram om det behövs.
3 .
Förläng korset rälsen . Vanligtvis de är knutna till tvärbalk och bara svänga ut . Med en justerbar säng ram , placera glidande klämmor på ett kors järnväg , sätta rälsen ihop och klämma lätt . Göra samma sak för den andra uppsättningen av gränsöverskridande räls . Nu använda ett måttband för att få rätt bredd för madrassen på båda topp och botten , och dra åt klämmor som bredd . Tillsätt 1 /2 tum på varje sida att se till att queen size- box våren passar korrekt på sängramen .
4 .
Match skruvhålen i sängen ram till hålen i gaveln vid denna tid ( om du har en sänggavel ) innan du drar åt klämmorna helt . Fäst gaveln och flytta sängramen till platsen du vill ha det i rummet .
5 .
fast benen till centrum stödja bar , och montera baren till sängramen . Se till att center benen är inställda på samma höjd som benen sidan järnvägen . Testa madrassen passar genom att sätta madrasser på ramen . Den bör passa i ramen och inte hänga över . Om nödvändigt , ta madrasser av, och justera klämmorna något tills du har rätt passform .

tips och varningar


 • På en matta på golvet kan du använda hjul fötter , men på hårda ytor bör du använda mjuk yta plast fötter , som kallas hängglidare.
 • Kontrollera att du har alla fötter och klämmor som anges i packlistan innan du börjar sängramen montering .
 • Enligt American Journal of Clinical Nutrition , orolig sömn ökar födointag följande dag .


 • Relaterade artiklar


  hur man kan återställa en trä hög stol
  Definitionen av moderna möbler
  hur man återuppliva gamla möbler
  kan jag använda minne skum för klädsel ?
  instruktioner för en hopfällbar stol överdrag
  hur man bygger en manikyr bord
  hur fläcken och ta hand om furumöbler
  göra ett tyg sänggavel
  diy : hjul
  hur man målar falska trämöbler