hur man väljer konsol tabeller

hur man väljer konsol tabeller

För många , att välja en konsol bord är viktigt för inte bara ser utan även funktion . När du handlar för en tabell kan alla låtarna och stilar verka överväldigande men när du avgränsa vad du vill, välja ett bord känns lättare . När ute och shoppa för en konsol bord , finns det några saker att tänka på att hjälpa dig att avgöra vilka skulle passa bäst i ditt hem
1 .
Mät område där konsolbord kommer att gå för att hjälpa dig att minska möjliga storlekar. Console tabeller kan användas för att visa inredning eller att fastställa en plånbok och bilnycklar efter att ha kommit i huset .
2 .
Jämför stilar av konsolen tabeller som erbjuder funktion , men är minimal i storleken om du lägger den i en mindre farstun eller hallen . Halvmåne bord rumpa höger mot väggen med en rak och har en rundad framkant . Denna typ av bord är perfekt för hem med små barn , eftersom det inte finns några skarpa hörn som sticker ut .
3 .
Inspektera konsolen tabeller för att se om de erbjuder extra förvaring i form av en låda eller hyllor under bordsskivan . Här kan du lagra bilnycklar , olästa böcker , tidningar eller post som du komma in . Undvik belamra bordet med småsaker poster , så leta efter massor av förvaring .
4 .
Match en konsol tabellens trä färg till resten av hemmets inredning . Vare sig du letar efter ett färdigt material eller massivt trä , leta efter en stil som smälter in för en enhetligt utseende. Om du vill att tabellen ska vara ett uttalande bit i posten eller hallen , leta efter en tabell i ett färgat som kompletterar väggfärg .
5 .
trängs bordet med handen se till att det är robust , även om du vill använda den för estetiska syften i ett rum . Kontrollera att benen är stadiga och inte skakar , och se om det finns fästen som håller fast bordet i väggen för att undvika den från att flytta runt om man har små barn.

Tips och varningar


 • Oavsett storlek på utrymme , konsolen tabeller varierar i storlek så att du kan hitta en som passar .


 • Relaterade artiklar


  hur man hittar en italiensk säng i en påse
  hur man målar formica möbler
  soffa vs kärlek sits
  hur du tar bort statisk från en microfiber soffa
  gör det själv lackering av träbord
  hur man gör en tabell från trä pallar
  idéer för en stol av trä projekt
  hur man mäter en wingback stol för återvinning av material
  installationsanvisningarna för en fullständig utbyggnad låda bild
  hur du tar bort en HON sidled fil låda