hur reparera däcksmöbler

hur reparera däcksmöbler

Däcksmöbler är möbler utanför ett hem på ett däck , oftast vänster ut året runt . Det kan eller inte kan vara en skyddande överhäng för denna typ av möbler , och allt från förändringar i vädret, att nederbörd och hårda element kan utlösa förödelse till däcksmöbler , både strukturellt och estetiskt

Du behöver :
Gamla tidningen .
Elektrisk slipmaskin.
320 slippapper.
Andningsmask.
Bomull trädgårdshandskar.
Tack trasa.
Rengör penslar.
Fläcken.
Vit färg.
Primer.
Lack.
150 slippapper.
Sandblästring maskin .
Rosttrögt primer.
Rustoleum.
Miljövänlig sprayfärg .
Flytande tvättmedel.
Hink.
Skyddshandskar.
Skurborste .
Automobile vax.
Mjuk trasa.
Lammull mitt .
Super Bond färg .


1 .
Bred gamla tidningen på däck runt möbler repareras . Sand trämöbler med en elektrisk slipmaskin , eller använd 320 slippapper och sand för hand om det inte finns något eluttag runt . Sätt på en ansiktsmask för att förhindra inandning trädamm och handskar bomull trädgårdsarbete medan slipning för att förhindra splitter . Sand i fiberriktningen , och ta bort trädamm med en please trasa eller ren pensel .
2 .
Använd fläck efter slipning trämöbler . Paint trämöbler att lägga till en färgklick eller välja vit färg för ett traditionellt utseende. Applicera två lager av vatten och insekter bevis fläcken med en ren pensel . Låt första lagret torka innan en andra gång. Använd primer vid målning . Applicera ett lager grundfärg till trä möbler i mjuka, jämna drag . Låt torka. Måla på två lager färg och låter det första lagret torka helt .
3 .
Varnish trä däcksmöbler efter färgning eller målning med insekts-och vattenavvisande klarlack . Lägg på två lager lack och låter det första skiktet torka . Sand lätt i riktning mot säden efter det första skiktet är torrt med 150 slippapper , så att andra lagret sjunker ner i träets ådring . Inte över sand och ta av första skiktet fernissa , bara grova ytan tillräckligt innan den andra strykningen .
4 .
Sandblast smidesjärn som är rostig med sandblästring maskin . Använd en rosttrögt primer efter sandblästring , såsom Rustoleum , för att förhindra att smidesjärn från rost . Måla smidesjärn efter applicering av Rustoleum med färg eller miljövänliga sprayfärg gjorda för smidesjärn . Sprayfärg går på snabbare och mer jämnt på metall . Se alltid till att det sprayfärg som används är gjorda för metall . Applicera två lager jämnt . Låt första lagret torka innan du applicerar andra .
5 .
Rengör smutsiga och urkärnade aluminium möbler med mild tvål i en hink med vatten . Använd en mössa full med flytande tvättmedel i en halv hink vatten . Ta på skyddshandskar, doppa en skurborste in i skopan . Skrubba möbler tills all smuts är bort och skölj med en trädgårdsslang. Låt torka , vaxa sedan aluminium med bil vax , med en mjuk trasa eller lammull mitt .
6 .
Reparation plast möbler som kämpar eller skrapas med en super obligation färg görs för plaster . Välj slag i miljövänlig sprayfärg form . Välj den färg eller struktur i ditt val, och spreja möbler . Låt torka i femton minuter , och stryk en andra gång om det behövs . Obligationen kommer att ställa in eller bota i sju dagar , så håll plast möbler av regn eller snöblandat regn i en vecka .


Relaterade artiklar


vad är en fjäril löv matbord ?
hur man installerar skåp hårdvara drar
historia faner trä
hur till återvinna en ottoman
gör det själv lackering av träbord
skillnaden mellan dubbla & Queen sänggavlar
hur till återvinna en gungstol dyna
traditionella skrivbord för barn
sammanfattning städa upp tips
hur man kan inreda med moderna möbler