idéer för att skydda ett bord av trä

idéer för att skydda ett bord av trä

äkta trä möbler är en god investering som kan pågå i generationer om vårdas på rätt sätt . Vidta åtgärder för att skydda din träbord från skador på grund av repor , värme och vätskor kan tillåta dig att bevara finish och skönheten i din tabellerna för år framöver .

Matbord

En duk är ett bra första steg mot att skydda ditt bord trä middagar.

Vinyl dukar är bra för vardagsbruk middag eller för hushåll med små barn . Tyg dukar ofta är mer attraktiva än vinyl , men linne , bomull eller polyester blandningar ensam är inte tung nog för att skydda bord från värme och spill . " Tabell kuddar är en god investering för värdefulla matsal tabeller , säger Martha Stewart , som rekommenderar att man använder ett block under en duk för att skydda bordets yta .

Kaffe och Förvaring

Bredvid ditt matsalsbord , trä- tabellerna i ditt hem som tar mest missbruk utan tvekan kaffe och slutet tabeller . Tjänstgör som improviserad matbord , skrivbord läxor och stationer spel , kaffe och tabeller slut kräver särskild uppmärksamhet för att förhindra skador . Använd filt eller kork -stödda glasunderlägg för drinkar ställa på bordet , och limma kände på botten av lampor , ljusstakar och andra prydnadsföremål som har potential att skrapa på ytan . Använd brickor med filt under dem att hålla fjärrkontroller och annat smått och gott som tenderar att samla på kaffe och slutet tabeller .

Skrivbord och Vanity Tabeller

Det bästa sättet att skydda trä bänkar och bord fåfänga är med glas eller plexiglas klippa för att täcka toppar . Glas eller plexiglas toppar skydda skrivbord från skador orsakade av bläck , drycker och tillbehör , och de skyddar fåfänga tabeller från repor och skador på ytan orsakad av kosmetika och hårspray .


Relaterade artiklar


hur man byter inomhus möbler kuddar
instruktioner för en hopfällbar stol överdrag
hur man demonterar en futon
DIY : utomhus soffa
hur man fixar en skinnfåtölj
hur du ställer in porslin kaninbur
hur man skapar det mest bekväma säng
låda fjädrar vs minne skum
hur man täcker en stol eller soffa
hur du tar bort statisk från en microfiber soffa