minne skum vs liggkomfort

minne skum vs liggkomfort

Memory skum madrasser , liksom liggkomfort madrasser , madrasser är utformade för att lätta på trycket punkter i kroppen när de fastställer . När horisontell , har den mänskliga kroppen en mycket ojämn yta . Dessa madrasser , medan olika , både jämnt stödja din kroppsvikt och kan ge en bekväm och vilsam nattsömn

Memory Foam

Memory skum , även känd som viskoelastiskt polyuretanskum , " är en produkt som ursprungligen utformats för att användas i NASAs rymdprogram " som har anpassats för modern användning i madrasser och kuddar . Denna höga densitet materialet kan absorbera rörelse , vilket gör att en person i sängen för att flytta utan att störa sin partner . Memory skum också formar sig efter din kropp , catering till din specifika kroppsform och låter din vikt jämnt att fördela. Liggkomfort madrasser har en inbyggd lager av minne skum på ovansidan av madrassen , vilket ger fördelarna av minne skum och bolagets Sleep Number -teknik .

Sleep Number -teknik

Enligt välja komfort, vilket gör Sleep Comfort Line , är en Sleep Number fastställa ett tal mellan noll och 100 som representerar " idealisk kombination av komfort madrass , fasthet och stöd för din kropp . " Denna inställning till din kropp är skapad av ett system av luftkamrar inbyggd i madrassen själv , vars tryck kan justeras med en knapptryckning . En Sleep Number inställning är " en beräkning baserad på din längd, vikt , sömn position och sova yta preferens " som är utformad för att passa din sömn , så att du kan vara bekväm och din kropp att få stöd så mycket som möjligt .

Inställningsmöjligheter

De två sidorna av ett viloläge Comfort säng kan ställas in på olika Sleep Numbers , som ger varje partner med den perfekta mängden lufttryck för sin kroppstyp och sova position . Denna funktion finns endast inom Select Comfort sängar . Memory skum sängar är avsedda att vara fast men mjuk , och att följa konturerna av din kropp , men deras påtryckningar och fasthet kan inte justeras . Memory skum madrasser kan . dock anpassas om du föredrar är en särskilt företag eller mjuk inre resårmadrass .

Madrass Storlekar

liggkomfort madrasser finns i flera stilar, såsom drottningen storlek , samt bäddar specialitet i Grand King och expanderade drottning storlekar . De sju olika minne skum madrasser typer är nästan alla finns i dubbla , dubbla extra långa , full , dam, kung och Kalifornien storlekar kung . Memory skum finns även i bäddmadrasser i alla storlekar för att sitta ovanpå en befintlig madrass för att ge extra stöd utan att behöva köpa en ny madrass .

Kostnad

liggkomfort madrasser variera i kostnad från $ 1. 000 till $ 4. 300 . Memory skum madrasser sträcker sig från $ 439 till $ 2. 979 till fullt pris . Memory skum madrass slagklippare , dock varierar i pris från $ 89 till $ 899 för den största storleken . Alla priser är från och med juli 2010.


Relaterade artiklar


fordonsreparationslackering och målning toskanska möbler
hur du tar bort färg från skåp
hur man skyddar en tabell med plexiglas
anilinläder behandling
hur man gör en dvd hylla
gratis utomhus bänk bygginstruktioner
hur man bygger övre köksluckor
hur man bygger en bänk utanför
hur reparera däcksmöbler
hur man installerar gångjärn infälld skåp