svivel pall monteringsanvisning

svivel pall monteringsanvisning

Swivel stolar och svängbar barstolar ofta förpackas i kartonger märkta " några montering krävs . " Sätena är slutade och ibland benen för att minska förpackningsstorleken för effektiv sjöfart. Tillverkare ingår normalt nyckel, eller sexkantsnyckel behövs för montering av en vridbar stol med alla nödvändiga hårdvaran och en illustrerad instruktionsbladet

Du behöver : .
stjärnskruvmejsel


1 .
Placera på stolsryggen på golvet med svängbara plattan nedåt . Slip bultarna vid den övre änden av en pall ben i hålen i stolsryggen . Slip en platt bricka , sedan en låsbricka över bultarna där de sticker ner genom ramen. Twist muttrar på båda bultarna så långt som möjligt för hand . Dra åt muttrarna ordentligt med den medföljande nyckeln i hårdvaran väskan . Säkra de andra tre benen på stolsryggen på samma sätt .
2 .
Sätt runda eller rundade hörn kvadrat avgränsare mellan de fyra benen och linje upp hålen i avskiljaren med hål på benen . Tryck skruvar genom hålen i avskiljaren och in i benen . Dra åt skruvarna med en stjärnskruvmejsel.
3 .
Placera sätet för den vridbara avföring , eller barstol , upp och ner på golvet . Ta bort sadeln skruvarna från botten av sätet med en stjärnskruvmejsel om tillverkaren packade dem i stolen. Vrid svängbara plattan på stolsryggen till en position som lämnar alla fyra hålen syns från undersidan . Skjut på ramen under sitsen botten och linje upp hålen i den vridbara plattan med hål i sitsen . Slip en låsbricka , sedan en platt bricka på varje skruvarna och placera en genom varje hål i botten av det vridbara plattan och in i hålen i stolen . Dra åt de fyra skruvarna med en stjärnskruvmejsel eller sexkantsnyckel .
4 .
Vrid avföring , eller barstol , upprätt och snurra sätet för att testa svängbara åtgärder .

tips och varningar


 • Använd vridbart avföring på jobbet områden . Den svängbara sitsen gör det lättare att nå för objekt som är spridda över ett arbetsbord , skrivbord eller bänk .


 • Relaterade artiklar


  hur man hänga en hängmatta i ett sovrum
  hur man använder en konsol bord som ett skrivbord
  hur man målar formica möbler
  hur man gör en wedge för en säng
  delar för en vikbar picknickbord
  städa upp rutiner för blod
  skinnsoffa kudde reparation
  hur fläcken och ta hand om furumöbler
  om rewebbing vinyl uteplats stolar
  hur man ordnar flätade sovrumsmöbler