dubbla bokhylla sänggavel riktningar

dubbla bokhylla sänggavel riktningar

En av fördelarna med bokhyllan sänggavlar är extra förvaring det ger . Du kan inte bara lägga böcker i den, men det är också ett bra ställe att sätta troféer och andra föremål av värde . Konstruera din från trä att göra lägga till en lampa eller annan läsning stöd på ett kick. En gång byggde , säkrar det lätt att sängramen med en borr och några bultar . Detta gör det enkelt att flytta eftersom det är skild från sängramen

Du behöver : .
2 st 1 tums x 8 tum x 45 tum timmer
Vinkelhake .
2 st 1 tums x 8 tum x 38 1 /2 tums timmer .
Trälim.
4-penny finish naglar.
Fuktig trasa.
1 st av 1 tum x 8 tum x 15 tum timmer .
1 st av 40 tum x 16 1 /2 tum x 1 /4 tum plywood .
2-öre låda spik .
1 st av 38 1 /2 tum x 28 1 /2 tum x 3 /4 tum plywood .
1 st av 1 tum x 10 tum x 44 tum timmer .
Variabel hastighet borr.
Phillips skruv spets.
Eller skruvar , 1 1 /4 tum tjock .


1 .
För varje 45-tum långa bitar av virke mäta från ena änden och göra markeringar på 15 3 /4 och 16 1 /2 inches . Placera vinkelhake på märken och rita linjer tvärs över bitarna . Dessa är de sidor att det dubbla bokhyllan sänggaveln .
2 .
märken i de två 38 1/2-tums bitar ( övre och undre hyllorna ) på 18 7 /8 och 19 5 /8 inches . Rita linjer tvärs över dessa två stycken precis som sidorna . Detta markerar mitten av övre och nedre hyllorna i bokhyllan .
3 .
Limma till ändarna av 15-tums bit ( avdelare ) . Säkerställa detta mellan toppen och botten hyllor på de linjer som anger dess plats med målgång naglar . Städa upp överflödigt lim genast med en fuktig trasa .
4 .
Kör en sträng lim på ändarna av de övre och nedre hyllorna . Placera dem mellan sidorna . Ställ in hyllorna i bokhyllan på slutet av sidorna med rader som anger läget för den nedersta hyllan. Säkra bitar med målgång naglarna .
5 .
Nästa , limma kanterna på hyllor , avdelare och sidorna mellan hyllorna . Placera bit 1/4-tums tjock plywood på den , justerar kanterna . Fäst den till bokhylla med boxen naglar .
6 .
Ställ bokhylla sänggavel på ena sidan . Sätt lite lim på tre kanter 3/4-inch plywood och plats under den nedersta hyllan i bokhyllan och mellan sidorna . Säkra det med finish naglar. Städa upp limmet .
7 .
Ställ 44- tums bit ( högst upp på gaveln ) av virke på arbetsbordet . Vänd upp och bokhyllan huvudgavel ner och placera den på timmer . Skjut baksidan av sänggaveln tills det är även med långsidan av virke . Center den från sida till sida. Säkra det med 1-and-1/4-inch eller skruvar .

tips och varningar


 • Ställ spikhuvuden med en spik in och fylla hålen med kitt .
 • Sand hela sänggaveln innan en finish .
 • Lämna inte elverktyg inom räckhåll för barn .
 • Sätt inte en avslutning på sänggaveln utan ordentlig ventilation .


 • Relaterade artiklar


  hur man hyr en möblerad bostad
  alternativ till en ned fjäderbolster
  hur man hänga en hängmatta i ett sovrum
  dubbla bokhylla sänggavel riktningar
  göra bordsskivor
  hur man hjälper till att städa upp efter en måltid
  hur man fixar gräsmatta stolar
  hur man bygger våningssängar hemma
  hur man bygger en arbetsbänk med hyllor
  hur man bygger en manikyr bord