hur du gör din egen tabell plan

hur du gör din egen tabell plan

Att göra din egen tabell kan vara en rolig och enkel helg projekt . En medelstor bord som skulle vara tillräckligt för att plats för två till fyra personer kan byggas på mindre än en timme , och kostar mycket mindre än att köpa samma storlek bord . Grundläggande material som bygg virke , plywood och vanliga träskruv är mer än tillräckliga för att bygga en tabell som är mycket funktionell för en rad verksamheter
1 .
Lägg två 46-tums skivor på kant , parallellt och 21 inches isär . Placera de två 21- tums skivor vinkelrätt mellan dem så de är 41 inches isär . Skruva fast 46- tums skivor till 21- tums skivor med din skruv pistol så att du har en 24- tums -by -46-tums ram . Använd åtta skruvar för detta steg .
2 .
Placera 33-tums skivor i hörnen av ramen , så att ramen ligger plant och styrelser är vinkelrät mot denna . Skruven genom utanför ramens hörn och in i 33-tums skivor . Använd fyra skruvar för varje hörn. Dessa är de ben för tabellen .
3 .
Placera ditt bord ben och ram så att den står upprätt . Skruva fast plywood till toppen av ramen med resterande skruvar . Plywood ska spola med sidorna av ramen . Applicera bets till bordet och låt den torka enligt anvisningarna.


Relaterade artiklar


fast madrass vs tryckavlastande
Vilka är fördelarna med sin påkostade madrass ?
metall sängram monteringsanvisning
hur man gör en ut baby vagga kartong för en docka
klädsel handverktyg
hur man bygger ett skrivbord droppe hylla
hur reparera prygel på en gungstol
dymling gemensamma fördelar
om rewebbing vinyl uteplats stolar
hur du tar bort lådor från min Kathy Ireland dresser