hur man gör en bänk ceder dusch

hur man gör en bänk ceder dusch

Ceder är ett vanligt använt trä till bänkar i bastu , spa , och duschar . Den har förmågan att hålla sig väl mot fukt och ger en behaglig doft i rummet den upptar . En dusch bänk lägger möjlighet att sitta ner när du tar en dusch . Det gör att utföra uppgifter som peeling eller rakning ett ben mycket lättare än det skulle vara att göra det stående . Cedar bänkar är billiga och lätta att bygga och kan göras på några minuter , med grundläggande material och verktyg

Du behöver :
måttband.
2 Cedar styrelser , 1-tums genom -6- tums -by -12-tum .
2 Cedar styrelser , 1-tums genom -6- tums -by -8-tums .
4 Cedar styrelser , 3-tums -by -3-tums -by -15-tum .
4 Cedar styrelser , 2-tums -by -3-tums -by -10-tum .
Skruva pistol.
40 Korrosionsbeständig träskruvar , 3-tums .
Sandpapper , medelgrovt och fina betyg .
Fuktig trasa .


1 .
Lay 12-tums skivor så de är på kant , parallell , och 8 inches isär . Lägg 8- tums skivor vinkelrätt mellan dem så de är 10 inches isär . Skruva fast 12- tums skivor till 8-tums brädor med åtta skruvar . Du bör ha en 10- tums -by -12-tums ram .
2 .
Lägg din ram platt och placera 15- tums skivor vinkelrätt mot insidan av varje hörn . Skruva fyra skruvar genom varje hörn och in i 15- tums skivor . Dessa är de ben till din ceder bänk , ändarna på brädorna bör alla vara jäms med den ena sidan av ramen
3
Placera bänken upprätt så ramen är på topp . , och skruva 10- tums skivor till toppen av ramen. Den 10-tums skivor ska ligga platt tvärs över ramen , så att de är parallella med 10- tums sidor . De två utanför 10- tums skivor bör vara i jämnhöjd med 10- tums sidor av ramen och kortsidorna ska vara i jämnhöjd med 12-tums sidor av ramen.
4 .

Sand ditt projekt med mediet och fin kvalitet sandpapper. Torka bänken ner med din fuktig trasa innan du placerar den i duschen .


Relaterade artiklar


kan jag använda minne skum för klädsel ?
välja en madrass för barn i lekåldern
hur man använder bivax för möbler rengöring
Hur man sköter om en slaktare Block Island
anvisningar för målning rottingmöbler
Hur konvertera en dagbädd för en flicka att en dagbädd för en pojke
hur man byter inomhus möbler kuddar
göra en hylla spis Mantel
olika typer av trämöbler
riktningar för en bokhylla sänggavel