hur man mäter en soffsektion

hur man mäter en soffsektion

En sektions eller modulsoffa är byggt i sektioner som kan grupperas tillsammans eller var placerad i rummet . Sectional soffor har en större sittgrupp jämfört med vanlig soffor . När du väljer en U- form eller L-form takskjutportar eller sectional bitar , är det viktigt att mäta bredden och längden på det tillgängliga utrymmet i rummet . Också vara säker på att delsträckan bitar kan passa genom dörröppningar , hallar och trappor eller hissar

Du behöver : .
Måttband


1
Mät . längden på väggen eller öppna området i det rum där delsträckan skall placeras . Skriv mätningar på ett papper att ta på shoppingtur till möbelaffären . Var noga med att korrekt registrera längder som kommer att gå till vänster och höger . Till exempel skriva ner att väggen på höger sida av ett hörn har en längd av 11 meter . En delsträcka som mäter upp till 10 fot får plats på höger sida . Den vänstra sidan kan ha en mycket olika längd .
2 .
Mät bredden på det område där delsträckan skall användas . Kom ihåg att delar av delsträckan kommer att spridas ut i bredden på området . En sovvagn säng tar upp plats , liksom några fällbara delar av möbler . Sätena av en profilritning är oftast bredare än en genomsnittlig soffa . Ge utrymme för att sitta och gå bekvämt runt möblerna .
3 .
Öppna en dörr som svänger ut i rummet och mäta det utrymme som det tar . Lägg mätningen när du funderar på hur mycket utrymme att lämna för gångvägar . Detta kommer att möjliggöra gott om plats att hålla dörren från att slå sectional .
4 .
Mät och notera höjden från golvet upp till kanten av en fönsterkarm om sectional kommer ställas mot det . Den sectional bör fastställas under ramen , om möjligt . Om sectional är för hög kommer den att täcka en del av fönstret , blockera ljus från rummet .
5 .
Mät alla dörröppningar , öppningar trappa , korridorer och öppningar hiss som kommer att användas för att leverera delar av ett soffsektion att se till att möbler kommer att kunna passa .

tips och varningar


 • Mät alla områden två gånger för att vara säker siffrorna är korrekta .
 • Om delsträckan är för stor för att leverera och montera genom dörröppningar, får alltid ut en avgift för att förnya posten och en separat expeditionsavgift för en ny , korrekt storlek takskjutportar .


 • Relaterade artiklar


  svivel pall monteringsanvisning
  hur man gör trähyllor
  soffa vs kärlek sits
  hemlagad rustika möbler
  hur reparera en dragkedja på läder möbler
  hur man identifierar ett papper ratten på en moraklocka
  hur man rengör Natuzzi soffor i läder
  chiminea instruktioner
  hur man väljer matsalsmöbler
  hur man gör ett mjukt barn stol