hur man refinish och återställa möbler

hur man refinish och återställa möbler

Sprucing upp en gård som kan säljas pjäs kan spara massor av pengar . Inredning ett helt hus med bra kvalitet möbler kan verka väldigt skrämmande . Kamning varvet försäljning , antikaffärer och dina vänners vindar kan vända upp möbler som är både vänligt för plånboken och kommer att se bra i ditt hem . Titta förbi lager av smuts och gammal färg . Möbler som är i gott skick är en utmärkt kandidat för lackering och restaurering

Du behöver : .
kemikalieresistenta handskar
Skyddsglasögon.
Andningsskydd.
Tarp.
Kemiska färgborttagningsmedel.
Färgskrapa.
Diskmedel.
Hink.
Vatten.
Fine-slippapper.
Vatten färga fläcken .
Trasor.
Klistra in vax.
0000 stålull.
Tack trasa.
Rena handdukar .


1 .
Sätt på mask, skyddsglasögon och handskar . Kemiska färgborttagningsmedel innehåller starka och potentiellt farliga kemikalier. Den Consumer Product Safety Commission varnar starkt att alla som tar hand strippa kemiska färg ska använda skyddsutrustning .
2 .
Doppa en gammal pensel i färgborttagningsmedel. Applicera ett 1/2-tums lager av kemiska och låt den mjukna färgen i 20 minuter . Färgen eller lacken bör ta bort lätt från möbler . Lämna den på en extra tio minuter om färgen inte är ännu mjuknat .
3 .
Håll en färgskrapa bort från dig och dra mot dig . Färgen kommer att lyfta i långa ränder . Torka av uppmjukade färgen på sidan av en hink .
4 .
Doppa en bit 0. 000 stålull i färgborttagningsmedel. Gnid stålull över möblerna i en cirkulär rörelse för att ta bort resterande färg .
5 .
Blanda två matskedar diskmedel med varmt vatten . Doppa en mjuk trasa i lösningen och torka av möblerna för att ta bort kemikalier från möblerna . Skölj med rent vatten . Torka med en ren handduk för att avlägsna stående vatten och låt möbler torka helt över natten .
6 .
Sand möbler med fint slippapper . Mjuka upp ytan av trä med sandpapper och eliminera eventuella brister . Slipa tills ytan är mjuk och smidig . Torka slipning bort damm med en trasa please .
7 .
Doppa en pensel i fläcken och tillämpa på möblerna . Välj en vattenbaserad färg fläck att låta träets ådring syns igenom färgen . Måla möbler med fläcken . Gnid in den i möblerna med en ren trasa , ta bort överskottet fläcken som du gnuggar på fläcken in i träet . Låt fläcken torka .
8 .
Sand möbler med fint slippapper för att avlägsna droppa märken eller brister i finish . Upprepa denna process för att applicera ytterligare skikt av färg tills du gillar färgen . Låt sista lagret av färg torka över natten.
9 .
Sätt klistra vax på en ren trasa . Gnid klistra vax i möblerna för att skydda finish .

tips och varningar


 • Det finns många olika typer av fläckar , alla med varierande användningsområden och fördelar . Betrakta den färg du vill uppnå samt det underhåll som du är bekväm med . Se referens 3 för en förteckning över möjliga fläckar och deras användningsområden.


 • Relaterade artiklar


  vad är en svamp stol ?
  hur man målar möbler expresso svart
  delar för en vikbar picknickbord
  hur man gör en säng med sjukhus hörn på arken
  hur du skapar din egen bäddset
  typer av kudde fyllning
  Hur målar man stolar metall fällbara ?
  består i att sälja en madrass olagligt ?
  hur man gör plast möbler
  bygga ett snickeri bord