tutorial för att bygga en pärlstav sänggavel

tutorial för att bygga en pärlstav sänggavel

Att göra en pärlstav sänggavel för en säng är enkel och kommer att lägga ett inslag av funky stil till ditt rum . Pärlstav sänggavlar görs i två grundläggande sätt : antingen du syr pärlor eller pärla remsor till en stoppad sänggavel eller du skapar en ram och sträng pärlor inuti ramen . Båda stilarna är lätt göras hemma, och du behöver inte vara en professionell tapetserare eller en befälhavare Woodworker

Du behöver : .
Canvas ram
. Vadd.
Sax.
Tyg.
Häftpistol.
Bead remsor .
Stift.
Needle.
Tråd.
Dekorlister.
Geringssåg.
Lim.
Corner klämmor.
Drill.
Skruvar.
Skruvkrokar , u00BC-tums krokar .
Smycken tråd.
Pärlor , olika storlekar .
Beading tång .

Klädd pärlstav Huvudgavel


1 .
Köp en duk ram från en konst eller hantverk butik i den storlek du vill ha . Lägg vadden ute plan och placera ramen ovanpå . Skär vadden runt 4 inches större än ramen.
2 .
Sträck vadd upp över sidorna och på baksidan av ramen och häfta på plats . Arbeta från mitten av varje bildruta utåt , alternerande sidor som du häfta . Klipp bort eventuellt överskott.
3 .
Lägg tyget , fel sida upp , på en arbetsyta och lägga ram , laget som slår ner, på toppen . Stretch och häfta tyget i ramen på samma sätt som du gjorde vadd . Klipp bort eventuellt överskott.
4 .
Vänd gaveln över . Ordna din pärla remsor på gaveln , sätter dem på plats . Pärlstav strips är pre-uppträdda band av pärlor och finns på de flesta hantverk butiker , eller du kan använda pärlbeströdda spetsar band som ett alternativ.
5 .
Sy pärlstav remsorna på gaveln när de är alla på plats och du är nöjd med utformningen . Häng sänggaveln som en tavla ovanför sängen .

String pärlstav Huvudgavel


1 .
Klipp till två längder gjutning så länge du vill gaveln vara och två så bred . Du kan använda en duk ram för detta om du vill , men gjutning ger en dekorativ touch . Med hjälp av en geringssåg , mitra ändarna av varje gjutning till 45 grader.
2 .
Forma övergå i en rektangulär ram , med sneda ändar bildar hörnen . Lim och klämma hörnen för att bilda ram, låt torka . Borra en skruv genom varje limfogen för att säkra stommen .
3 .
Bestäm hur långt isär du vill att pärla strängarna , sedan borra hål parallellt på detta avstånd längs insidan av de vertikala ram . Dessa hål bör vara tillräckligt brett för att passa till haken på kroken skruvar inne och bara tillräckligt djupt så att huvudet är skymd . Skruva fast krokar inuti dessa hål , så att framifrån du inte kan se krokarna av skruvarna .
4 .
Klipp dina smycken tråd till ca 4 inches längre än den horisontella längden på gaveln , slips sedan ena änden till den skruvkrok på ena sidan av gaveln . String

din pärlor som du vill , mixa och matcha mellan större och mindre , glas och trä --- något som tar din fantasi . Fästa den andra änden i det parallella skruvkrok , vilket gör att kabeln är ordentligt sträckt . du kan behöva använda smycken tång
5
Upprepa med resterande krokar tills hela bilden är uppträdda med pärlor . Häng sänggavel ovanför sängen som du skulle en tavelram .


Relaterade artiklar


hur man gör en papasan rocker kudde
skillnaden mellan Kalifornien King & King
tips om besprutning minwax polyuretan
om rewebbing vinyl uteplats stolar
traditionella svenska möbler
hur man åter täcka en soffa
sammanfattning städa upp tips
hur du flyttar möbler på glasunderlägg
idéer för att konvertera en dubbel säng i en soffa
om Atlantic möbler