hur man bygger en utomhus kakel bordsskiva

hur man bygger en utomhus kakel bordsskiva

Kakel är en idealisk täcker för en utomhus bordsskiva som det är väderbeständig , slitstarkt och lätt att tvätta med tvålvatten . En sten bordsskiva ger nytt liv åt en gammal tabell , kan anpassas med ditt val av kakel och kakel layout , och är ett genomförbart DIY projekt-även för plattsättning nybörjare . Var kreativ och göra en mosaik , eller sticka med en enkel kolonn-och-rad arrangemang --- metoden är i princip densamma oavsett din design

Du behöver : .
Tile Cutter
Kakel fil .
Penna eller digitalkamera.
Trä primer.
Pensel.
Kakelfix.
Kakel injekteringsbruk.
Flexibel kniv .
Gamla diskborsten .
Tyg .


1 .
Täck bord med kakel och arrangera om dem tills du är nöjd med utformningen . Lämna smala springor mellan plattorna för injektering . Bestäm om du behöver kapa något plattor för att passa bordet och skär dem i storlek med en bricka fräs . Smidig grov kanter som med en bricka fil .
2 .
Ta ett foto av bordsskivan med en digitalkamera så att du kan använda den när lägga kakel , eller rita runt plattor med en penna direkt på träet så att du kan följa konturerna när lägga kakel .
3 .
Måla ett lager av trä primer över bordsskivan med en pensel ( se tillverkarens anvisningar ) . Låt den här kappan att torka, sedan tillämpa en andra lager primer .
4 .
Blanda fästmassan , enligt tillverkarens anvisningar . Använd en flexibel kniv för att sprida ett jämnt lager av fästmassa över baksidan av varje ruta innan du trycker den på plats , en i taget . Se din digitala fotografiet eller linjer penna för layouten . Låt fästmassan torka i upp till 24 timmar , eller den tid som rekommenderas av tillverkaren .
5 .
Blanda kakel injekteringsbruk, enligt tillverkarens anvisningar . Applicera fogmassa till alla luckor som finns mellan plattorna med fingrarna , arbeta in den i klyftor . Använd en gammal diskborsten att skrubba ytan och ytterligare arbete bruket i springorna .
6 .
Torka av överskottet injekteringsbruk från plattorna med en fuktig trasa . Gör detta innan bruket torkar .

tips och varningar


 • Om du vill kakel ett bord som inte är gjort i trä , klippa ut en plywood täckmantel för tabell .
 • Om kanterna av bordsskivan är synliga , skära kakel i små , jämnt -stora torg och kakel kanterna med dem .
 • Vid skärning kakel , skyddshandskar och skyddsglasögon .


 • Relaterade artiklar


  typer av trästolar
  hur man gör en bänk ceder dusch
  hur man gör en bambu bar
  hur man bygger enheter kontor vägg
  hur man bygger ett fotstöd
  Hur konvertera en dagbädd för en flicka att en dagbädd för en pojke
  bäddning bänk
  Scotchgard alternativ
  metall sängram monteringsanvisning
  historia schäslong