diy lätt databord

diy lätt databord

En dator skrivbord kan vara så utsmyckade eller så enkelt som du vill . Om du inte innehar viktiga affärsmöten vid skrivbordet , kan du välja något riktigt enkelt och lätt. Du kommer att spara dig mycket pengar och ändå ha en perfekt plats för alla dina papper och din dator . sätta ihop en enkel dator skrivbord på bara några timmar med ett par artiklar från järnaffär och några saker från ett kontor leverans butik

Du behöver : .
rutat papper
Sheet timmer .
Sandpapper.
Färg eller bets.
Pensel.
Arkivskåp (2) .
Monteringslim.
Skruvstäd eller klämma .


1 .
Rita en enkel skiss av bordet på rutat papper . Bordet bör vara minst 24 inches bred . Skriv ner måtten på toppen . Ta dessa mått med dig till järnaffären .
2 .
Köp en bit plåt timmer eller slipat plywood som är klippta enligt dina önskemål .
3 .

Jämna ut ojämna kanter i träet med ett fint sandpapper . Arbeta dig runt alla fyra sidor av skrivbordet för att skapa en jämn yta . Färga eller måla skrivbordet .
4 .
Ställ arkivskåp på plats där bordet kommer att byggas . Applicera monteringslim till toppen av arkivskåp .
5 .
Placera timmer över de två arkivskåp för att skapa skrivbordet . Tryck veden ordentligt i limmet . Öppna den översta lådan i varje arkivskåp . Kläm virket till skåpet med en klämma . Låt limmet torka över natten.

tips och varningar


 • Om du inte gillar utseendet av timmer , välj en bit MDF eller en gammal dörr till tjäna som skrivbordet . Trimma upp för att matcha dina teckningar dimensioner och bifoga den till arkivskåp med monteringslim .


 • Relaterade artiklar


  traditionella svenska möbler
  egenskaper torrtillverkade skum
  hur man bygger övre köksluckor
  idéer för en stol av trä projekt
  hur man gör en bänk oktagon anläggning
  hur du tar bort färg från skåp
  modern möbeldesign historia
  vad är en mikrofiber soffa ?
  hur man bygger en kartong byrå
  historia schäslong