funky , till hippie sätt dekorera gamla möbler

funky , till hippie sätt dekorera gamla möbler

redecorating äldre möbler som inte passar din nuvarande dekorationen stil kan du förbättra inredningen i ditt hem . Om du föredrar de ljusa färgerna och mönstren för funky eller hippie stilar, men dina möbler är sliten eller traditionell stil , färg och reupholstering hjälper förvandla din gamla soffa eller bord i ett stycke med en mer bohemisk look.

Reupholstery

Många husägare undvika att ta itu projektet av reupholstering gamla eller slitna möbler eftersom de är rädda att det blir för svårt . Trots att det finns utmaningen , många möbler tar mindre arbete att klä än du kan anta säga experterna på Mother Earth News . Matsalsstolar med en enkel stoppad sits göra det bästa projektet att börja med. Lägg paisley eller batik mönstrat tyg till en gammal stol för att ge det en funky ny stil .

Målning trämöbler

Villaägare med out-of-stil trämöbler bör överväga målning som det bästa alternativet för att lägga till bohemiska känsla. Den Country Living hemsida säger att lite slipning och några lager av en färgglad latexfärg tur föråldrade trä köksskåp eller sidobord till konstverk . Välj retro färger att påminna om 60-talet och 70-talet , liksom ljusa nyanser av lila och blått eller orange och avokado .

överdrag och kastar

Om reupholstering en soffa eller fåtölj är för avancerat , en enkel överdrag eller kasta döljer ful eller betsad klädsel . Villaägare med sömnadsskicklighet kan snickra sina egna överdrag i en djärv blommigt mönster , eller köpa ett tie- dye kasta stora nog att täcka möbler . Experterna på Home Decorating Coach rekommenderar också att använda batik-färgade gobelänger . Använda en överdrag eller kasta gör att ändra färg eller stil av stoppade möbler enkelt och billigt.

Mosaic

Mosaik arbete gör den tråkigaste bordsskivan till ett mästerverk . Mosaik har de ljusa färgerna och missmatchad överklagande av hippie stilar . Danielle Rigby förklarar i sin artikel för " The Guardian " tidning som skapar en mosaik gäller fördelning ett lager av injekteringsbruk på ytan och sedan trycka i små bitar av glas eller keramiska plattor. Detta dekorera idé tar så mycket tid och ansträngning som re-klädsel , men skapar en helt en-av-en-slag pjäs som kommer att bli beundrad av alla besökare .


Relaterade artiklar


hur man kan inreda plaststolar
hur man gör en stol mindre vinglig
hur du tar bort en HON sidled fil låda
diy sovrumsmöbler
hur man klä trä
hur man utformar en baldakin
hur man bygger en bänk ceder dusch
hur man bygger en modern träbänk
hur man sätter hjulen på en stol
hur man gör en ut baby vagga kartong för en docka